Taisteluvoitto sarjakärjestä!

20.01.2016

A nuoret palasivat voittokantaan kolmen tappiopelin jälkeen maanantai-illan jännitysottelussa sarjakärki TPS:aa vastaan Tikkurilan Urheilutalolla. Vahva avauserä, tasonnosto vaisun toisen erän jälkeen ja päätöserän rohkea tehokas tekeminen takasivat lopulta tärkeän voiton numeroin 9-8.

Tiikerit-TPS 9-8 (5-3, 0-2, 4-3)

Tiikerit tuli otteluun salaman lailla iskemällä heti ensimmäisellä minuutilla kaksi maalia, maalareina Leevi Auranen ja Karri Budde. Alkushokista toivuttuaan turkulaiset saivat pelijuonesta kiinni ja Joona Heijälän kahdella osumalla ottelu tasoihin erän puolessa välissä. Vauhdikkaan erän seuraava osuma merkattiin kotijoukkueelle Valtteri Laineen nostaessa Ville Pousin namupassin maalin kattoon. Turkulaisten vaarallinen ykköskenttä oli hetken päästä pahanteossa Eero Jalon iskiessä pelin jälleen tasoihin. Erän loppu oli Tiikerien Ilari Hakalan iskiessä ensin kaukaa kantilta 4-3 ja tästä 17 sekuntia ja Toni Kalteva tälläsi Mattias Kokljuschkinin tarkasta tarjoilusta pallon takatolpalta pömpeliin taukonumeroiksi 5-3.

Toinen erä oli vieraiden hallintaa. Kotijoukkueen pallollinen peli takkuili ja peli muuttui passiiviseksi omalla alueella aristeluksi. Kun vielä kaksinkamppailuissa ja maalipaikoissa oli vierailla ruutia enemmän meni erä ansaitusti turkulaisille 2-0, kummankin maalin tekijänä Emil Eklund.

Päätöserässä nähtiin jälleen todellinen jännitysnäytelmä. Turkulaiset tulivat erään vahvasti ja Eero Jalon osumalla vieraat siirtyivät ottelussa ensimmäisen kerran johtoon. Takaiskumaali herätti Tiikerit ja hetken päästä Ville Pousin kääntörannari singahti tarkasti takayläpesään. Seuraavassa vaihdossa ropisi jälleen Jere Rekilän iskiessä väkevän nousun päätteeksi taululle numerot 7-6. Vaarallinen sarjakärki ei takaiskuista lannistunut ja Nikolas Laaksosen osumalla ottelu oli jälleen tasan. Jännittävän vaiherikkaaan ottelun sankariksi nousi lopulta Joel Kaakkuriniemi joka nousi puolustajan tontilta tälläämään ottelun loppuhetkillä kaksi todellista tahtomaalia ja voiton Tiikereille.

Ottelun tilastot

A nuorten seuraava ottelu on la 23.1 vieraissa Kooveeta vastaan. Seuraava kotipeli on OLS:aa vastaan la 30.1. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Tiger Sport Areenalla alkaen klo 15.00.

26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!
21.03.2020Pelaajahaku kaudelle 2020-2021 on käynnistynyt!