A nuorilla vahva kolmen pisteen viikonloppu!

03.02.2016

A nuoret saalistivat kolme tärkeää sarjapistettä viikonlopun peleistä. Lauantaina Tiikerit tasasivat kotiottelussa pisteet OLS:n kanssa ja sunnuntaina Josba kaatui Joensuussa.

Tiikerit-OLS 9-9 (2-5, 4-1, 3-3, 0-0)

OLS tuli avauserään vahvasti ja kaikesta näki että joukkue halusi kuitata syyskaudella kärsityn 7-11 kotitappion ja päättää kolmen ottelun tappioputken. Kotijoukkueen hakiessa vielä oikeaa pelirytmiä veivät liukkaat oululaiset erän ansaitusti 2-5. Tiikerien kummatkin maalit viimeisteli Otto Blomqvist, ensimmäisen ranteella takayläpesään ja toisen Joni Lomakinin tarkasta tarjoilusta takatolpalta.

Toiseen erään tuli vahva voittoon uskova ja tahtova kotijoukkue. Uusitut ketjukoostumukset vai mikä mutta tekeminen kentällä muuttui ja tulosta syntyi. Maalinteon aloitti Toni Kalteva iskemällä kavennuksen heti erän alkuun ajassa 20.48. Vieraat onnistuivat maalinteossa kerran tekijänä Mika Hirsikorpi. Erän puolessa välissä Tiikerit värkkäsivät varsinaisen maalikimaran iskemällä kolme osumaa kolmeen minuuttiin maalintekijöinä Toni Kalteva ja Karri Budde kahdesti.

Päätöserä alkoi vieraiden tahdissa Henrik Appelin ja Mika Hirsikorven viedessä oululaiset kahden maalin johtoon. Karri Budde toi kotijoukkueen mukaan iskemällä Mikko Leväsen tarkan poikkari tarjoilun upeasti maaliin. Puoli minuuttia tästä ja Toni Kaltevan iski illan kolmannen osuman ja pelin tasoihin Leevi Aurasen syötöstä.  Kotijoukkue siirtyi ensimmäisen kerran ottelussa johtoon Juuso Salon tällättyä pallon voimalla maaliin Mattias Kokljuschkinin tarjoilusta ajassa 53.40. Ottelun viimeinen osuma merkattiin vieraille Joonas Moilasen iskettyä maalin edestä loppunumeroiksi 9-9.

Ottelun tilastot

Josba-Tiikerit 5-9 (2-2, 1-4, 2-3)

Pelin jälkeen matka jatkui kohti Joensuuta ja sunnuntain Josba peliä. Tasaisen 2-2 avauserän jälkeen Tiikerit meni menojaan ja voitti ottelun 5-9.

Viikonlopun otteluista kerätyt kolme pistettä nostivat Tiikerit sarjassa viidenneksi. Seuraava ottelu on miesten MM-karsintojen ja U19 Suomi-Ruotsi maaottelujen jälkeen Oilersia vastaan Tikkurilan Urheilutalolla ke 17.2 klo 19.30. Tervetuloa katsomoon!

A nuoret SM-sarjataulukko

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!