A nuorille Espoosta tasapeli ja playoff paikka!

26.02.2016

A nuoret matkasivat Indiansin vieraaksi Espoon Kauklahteen perjantai-iltana. Vauhdikas tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen pistejakoon.

Indians - Tiikerit 7-7 (2-2, 3-4, 2-1)

Avauserä oli tasaista taistelua kummankin iskiessä kaksi maalia. Tiikerien maalit viimeistelivät Toni Kalteva yllättävällä kaukolaukauksella ja Ville Pousi Karri Budden tarjoilusta.

Toinen erä oli Tiikerien hallintaa ja Leevi Aurasen ja Teemu Kemppaisen osumien jälkeen kotijoukkue joutui turvautumaan aikalisään. Mattias Kokljuschkin lisäsi Inkkarien tuskaa iskemällä ylivoimalla numeroiksi 2-5. Kotijoukkueen kuitti tuli nopeasti Heikki Iiskolan iskiessä kavennusmaalin ylivoimalla seuraavalla minuutilla. Tapahtumarikkaan erän seuraavan viimeisteli isäntien Kaarlo Malmberg. Tiikerien hyvä paine palkittiin hetken päästä Arttu Mäkelän tällättyä maalin edestä pallon verkkoon. Erän viimeisen pukukoppimaalin viimeisteli kotijoukkue Heikki Iiskolan iskettyä terävän käännön päätteeksi taukonumeroiksi 5-6 ajassa 39.44,

Päätöserä alkoi kotijoukkueen tahdissa ja Heikki Iiskolan ja Eetu Kotilaisen ylivoimaosumilla isännät siirtyivät 7-6 johtoon. Tiikerit sai loppua kohden pelijuonesta kiinni ja vahva yritys palkittiin lopulta viimeisellä minuutilla Mattias Kokljschkinin iskiessä kantilta reikäpallon takaylänurkkaan. Jatkoajalla kumpikin joukkue pelasi rohkeasti ja loi paikkoja mutta kummassakin päässä hyvin pelanneet maalivahdit Tuukka Vesa ja Otto Syrjälä pitivät maalin puhtaana.

Ottelun tilastot

Tasapelillä Tiikerit jatkaa sarjan viidentenä ja valmistautuminen kevään playoff peleihin voidaan aloittaa. Runkosarjan viimeinen kotiottelu on viime kauden Suomen mestari Classicia vastaan Tikkurilan Urheilutalolle ma 29.2 klo 19.30. Tervetuloa paikalle seuraamaan varmasti jännittävää ja viihdyttävää ottelua. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan la 5.3. jolloin Tiikerit matkaa Kirkkonummelle Rangersin vieraaksi.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!