A nuorten puolivälierät käyntiin tappiolla

15.03.2016

A nuorten puolivälierät käynnistyivät viikonloppuna Erää vastaan. Lauantain ensimmäisessä kohtaamisessa Erä oli mosahallissa parempi 11-4 ja sunnuntaina Tikkurilan Urheilutalolla 5-9.

Erä-Tiikerit 11-4 (3-0, 3-2, 5-2)

Ensimmäinen puolivälieräottelu mosahallissa alkoi kotijoukkueen komennossa ja erätauolle poistuttiin 3-0 lukemissa. Toinen erä oli jo parempi vaikka maalit isännille 3-2. Päätöserän alussa Tiikerit taistelivat peliin mukaan kahdella kavennusmaalilla joista toinen syntyi alivoimalla. Hurjasta yrityksestä huolimatta lisämaaleja ei nähty ja kotijoukkue pääsi viimeisellä kympillä kaunistelemaan numeroita.

Ottelun tilastot

Tiikerit – Erä 5-9 (1-3, 2-4, 2-2)

Tikkurilan Urheilutalolla nähtiin jo hiukka valmiimpi Tiikerijoukkue. Avauserä kulki tasaisesti erän puoleen väliin asti minkä jälleen pari harmillista tiikerijäähyä muutti pelin luonnetta, erätauolle 1-3 numeroissa.

Toinen erä oli pelillisesti tasainen mutta maalipaikoissa vieraat olivat edelleen tehokkaampia numeroin 2-4.

Päätöserään Tiikerit taisteli hyvän kirivaihteen päälle ja kahdella kavennusmaalilla tultiin jo iholle. Viimeisen kympin kaksi jäähyä pilasivat kuitenkin hyvin käynnistyneen takaa-ajon.

Päävalmentaja Miro Mäkelä näki joukkueen parantavan otteita ja uskoi mahdollisuuksiin. Ensimmäisessä ottelussa teimme aivan liikaa alokasmaisia merkkaus- ja huolimattomuusvirheitä. Kotiotteluun paransimme tekemistä jo kummassakin päässä kenttää. Vastustaja on ollut maalipaikoissa erittäin tehokas ja nyt pitää meidänkin alkaa pistämään palloja paikoista sisään. Kolmas peli pelataan Mosalla to klo 19.30.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!