A nuorten taistelu ei riittänyt välieräpaikkaan

18.03.2016

Tiikerit tuli kolmanteen puolivälieräpeliin erittäin hyvin latautuneena ja energisenä mutta vahvan lupauksia antavan avauserän jälkeen vieraat ottivat komennon ja voittivat lopulta 8-1.

Erä-Tiikerit 8-1 (0-0, 4-0, 4-1)

Ensimmäinen erä oli Tiikereiltä erinomaista pelaamista mutta muutamasta läpiajosta ja laatupaikoista huolimatta palloa ei saatu toimitettua maaliin asti.

Kotijoukkue sai toiseen erään vahvan lähdön iskemällä kaksi nopeaa maalia pariin minuuttiin. Tiikerivalmennus oli hyvin hereillä ottamalla tässä vaiheessa aikalisän. Peli saatiin tasapainoon ja paria ylivoimaakin kokeilemaan mutta tehot jäivät uupumaan. Ja kun vieraille ei kelvannut hyödynsi kotijoukkue omat paikat ja näin erätauolle 4-0 lukemissa.

Päätöserään tuli taisteleva Tiikerijoukkue mutta palloa ei vaan saatu millään maaliin asti lukuisista hyvistä yrityksistä huolimatta. Viimeisellä kympillä mentiin riskillä jonka kotijoukkue hyödynsi tehokkaasti  iskemällä neljä osumaa.Tiikerien lohdutusmaalin viimeisteli Karri Budde.

Ottelun tilastot

Runkosarjan voittaja Erä oli parempi ja ansaitsi välieräpaikan. Tiikerien peli parani peli peliltä mutta ehjä tasapainoinen koko peli jäi pelaamatta. Voittoon asti olisi tarvittu enemmän huolellisuutta omassa päässä ja tehokkuutta vastustajan maalille. Toisaalta puolivälierissä esiintynyt Erä on varmasti vaikea vastustaja kelle tahansa loppupeleissä, onnittelut Tapanilaan voitosta ja rehdeistä peleistä!

Tiikerien pelit valtakunnan korkeimmalla tasolla ei lopu näihin peleihin. B- ja C1 edustusjoukkueet aloittavat puolivälierät kotipeleillä Tikkurilan Urheilutalolla pe 25.3. Näistä lisää ensi viikolla.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!