Tiikereiden karatejaokselle mitaleita kolmessa maassa kahden viikon aikana

05.02.2014

Tiikereiden karatejaokselle mitaleita kolmessa maassa kahden viikon aikana!

Talven kilpailukausi alkoi Tiikereiden kilpakaratekoilla 1.2 Kööpenhaminassa. Ishöj Open saavutti maksimäärän osallistujia, yli 500 henkeä ja kilpailusta onkin muodostumassa pohjoismaiden suurin karatekilpailu. Tampereen EM:iin valmistautuva Ann-Marie Nummila otteli itsensä naisten -55kg finaaliin kolmen ottelun tuloksena - kotiintuomisina sarjan hopeaa! Joanna Salonen ja Tessa Kauppinen ottelivat puolestaan 16-17v tyttöjen joukkueessa sarjan pronssille. Henkilökohtaiset sarjat etenivät puolestaan Jimi Salosella ja Tessa Kauppisella pronssiotteluihin mutta tuloksiksi jäi tällä kertaa kovatasoisten sarjojen 5.sijat. Joanna, Tessa ja Jimi edustavat sarjoissaan Suomea 7.2 alkavissa Karaten nuorten Euroopanmestaruuskilpailuissa Lissabonissa.

Viikkoa myöhemmin eli 8.2 Tiikereiden nuorimmat kilpailijat oli puolestaan hajautettu kilpailemaan samaan aikaan Tallinnan Edu-Do Cupissa sekä Hämeenlinnan Kokoro Cupissa. Menestystä tuli huimasti - Tallinnasta viisi kilpailijaa toi kolme sarjavoittoa, yhden sarjan kaksoisvoiton ja yhden pronssin. Hämeenlinnasta puolestaan tuomisina oli kuuden kilpailijan voimin neljä kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi. Iso kiitos kaikille koutseille ja onnittelut kaikille kilpailijoille!

3. Jimi Salonen

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
03.11.2015Tiikereille 2 kaksoisvoittoa Karaten Stockholm Openissa
05.12.2014Karate: Emmille kultaa ja hopeaa Katanashiaista
04.11.2014Karate: Tiikereille 4 mitalia Ruotsista
22.09.2014Karate: Tikkurilan Tiikereille unelma-aloitus syyskauteen Saksan Banzai Cupista
08.05.2014Tiikereiden Ann-Marie Nummila kolmannelle kierrokselle Karaten EM:issä