Tiikereiden Joanna Salonen pronssiotteluun karaten nuorten EM:issä!

09.02.2014

Karaten nuorten Euroopanmestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna 7-9.2 Lissabonissa, Portugalissa. Kilpailuihin osallistui yli 800 kilpailijaa 46 maasta.

Suomen 16-henkisessä joukkueessa oli Tiikereiltä vahva edustus: joukkueeseen oli valittu edustamaan Suomea Tiikereiden Jimi Salonen 14-15v -52kg sarjaan, Joanna Salonen 16-17v +59kg sarjaan ja Tessa Kauppinen 16-17v -59kg sarjaan. Mukana yhtenä Suomen valmentajista oli Tiikereiden Jyrki Lehtinen.

Joanna vastasi kilpailujen parhaasta suomalaissuorituksesta. Ensimmäinen kierros Luxemburgin Giorgetti Polaa päättyi Joannan eduksi 1-0. Toisella kierroksella vastassa oli puolalainen Natalia Stubb jonka Joanna voitti 2-0. Kolmannella kierroksella vastassa ollut skotlantilainen Hannah Wood kaatui pistein 3-0. Tämä ottelu nosti Joannan sarjan semifinaaliin jossa vastassa odotti Ranskan Nancy Garcia. Semifinaali päättyi tiukkojen otteiden jälkeen lopulta ranskalaisen eduksi pistein 2-0. Joanna puolestaan sarjan pronssiotteluun jossa vastaan asettui Croatian Maja Zoric. Ulottuva Zoric sai hallittua ottelussa etäisyyksiä ja vei ottelun pistein 3-0. Joannalle kuitenkin upeasti sarjan 5.sija!

Jimin ottelu portugalilaista ja Tessan ottelu espanjalaista vastaan tuottivat tappion joten heillä ottelut jäivät ensimmäiseen kierrokseen hyvästä yrityksestä huolimatta.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
03.11.2015Tiikereille 2 kaksoisvoittoa Karaten Stockholm Openissa
05.12.2014Karate: Emmille kultaa ja hopeaa Katanashiaista
04.11.2014Karate: Tiikereille 4 mitalia Ruotsista
22.09.2014Karate: Tikkurilan Tiikereille unelma-aloitus syyskauteen Saksan Banzai Cupista
08.05.2014Tiikereiden Ann-Marie Nummila kolmannelle kierrokselle Karaten EM:issä