Tiikerit B pojat SM-pronssia!

13.04.2019

Tiikerit B-pojat päättivät kauden komeasti voittamalla pronssipelissä TPS:n numeroin 8-7. Tikkurilan Urheilutalolla nähtiin vauhdikas hyvätasoinen ottelu jota seurasi runsaslukuinen yleisö 370.

Tiikerit tuli otteluun vahvasti iskemällä kolmeen minuuttiin kolme maalia. Vieraat kokosivat takaiskuista rivinsa ja erätauolle poistuttiin lukemissa 5-3. Toisessa erässä osat vaihtuivat turkulaisten iskiessä kuuteen minuuttiin neljä maalia ja viimeiselle erätauolle poistuttiin lukemissa 6-7. Päätöserässä nähtiin hurja taistelu Tiikerien noustessa lopulta hienosti maalin voittoon numeroin 8-7. Ottelun voittomaalin iski ylivoimalla Asser Vähäkangas ajassa 51.50. Tiikerien tehomiehet ottelussa olivat Joakim Lund 5+1 ja Emil Kallio 0+4. Tiikeripojilta upea päätös hienosti sujuneelle kaudelle!