B-edustus varmisti playoff paikkansa Hämeenlinnassa!!!

03.03.2016

Tiikerit matkasivat lauantaina 27.2 Hämeenlinnaan tietäen että mikäli ottelu voitetaan varmistuu playoff paikka ja voittamaanhan sinne lähdettiinkin. Tiikereillä oli paikkoja selvästi enemmän kuin Steelersillä mutta tilanteet jäivät välillä vähän puolitiehen ja aina ei ollut ihan onneakaan mukana. Lopun haparoinnista huolimatta pakka pidettiin kasassa ja vaikka Steelers pääsikin jo lopussa maalin päähän oli Tiikerit voiton suhteen janoisempia.

Steelers vs. Tiikerit 6-8 (0-1, 2-4, 4-3)

Ensimmäinen erä oli selkeästi Tiikereiden tilanteiden valossa joita Tiikereillä oli 3 kertaa enemmän kuin vastustajalla. Ei vaan saatu niitä vietyä loppuun asti kuin kerran Eetu Erkkilän ja Kasper Tähkän aloittaessa maalinteon, ensimmäinen erä siis Tiikereille 0-1.

Toisessa erässä saatiin jo enemmän tapahtumia niin jäähyjen kuin maalien muodossa. Taistelu oli kovaa Tiikerit kuitenkin hiukan niskan päällä ja erätauolle lähdettiin lukemissa 2-5.

Kolmas erä ja kotijoukue laittaa isompaa vaihdetta silmään. Tiikerit hätäilevät ja pallo pomppii pomppii. Steelers kirii ja ajassa 47.12 hämeenlinnalaiset tulee jo maalin päähän. Tiikerit ottavat aikalisän, nyt ei saa antaa periksi. Peli jatkuu ja molemmat joukkueet luovat tilanteita mutta ei vaan mene ei sitten millään. Ajassa 58.56 kotijoukkue ottaa aikalisän ja sanomattakin on selvää että maalivahti otetaan pois heti kun tilaisuus tulee. Ja tilaisuushan tulee mutta Steelersin harmiksi ajassa 59.40 tuon tilaisuuden hyödyksi käyttää Joonas Puomio Jussi-Ville Huuskosen syötöstä ja sinetöi voiton Tiikereille!

Tämä tarkoittaa sitä että Tiikerit varmistavat paikkansa playoffeissa. Vielä muutama peli ennen tuota koitosta josta ensimmäinen pelataan jo heti tulevana viikonloppuna 6.3 Tiger Sport Areenalla klo 18.00

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!