B poikien hyvä kausi päättyi puolivälierissä

28.03.2016

B poikien hyvä kausi päättyi puolivälierissä Classicia vastaan. Tamperelaiset olivat kummassakin puolivälieräottelussa Tiikereitä tehokkampia ja etenivät välieriin otteluvoitoin 2-0.

Tiikerit-Classic 3-5 (2-1, 0-2, 1-2)

Tiikerit tuli ensmmäiseen puolivälierään Tikkurilan Urheilutalolle hyvin latautuneena. Avauserä oli  kotijoukkueen hallintaa ja erätauolle poistuttiin Eetu Erkkilän ja Joonas Puomion maaleilla 2-1 johdossa. Toisessa erässä kotijoukkuetta koeteltiin kun ensimmäisellä kympillä Tiikereille tuomittiin kaksi jäähyä joista toinen oli vielä viisi minuuttia. Rangaistukset kuluttivat kotijoukkuetta ja vieraat pääsivät peliin mukaan ja iskivät kaksi maalia. Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserän viimeisellä kympillä tamperelaisten onnistuessa kahdesti maalin teossa. Tiikerien kavennusmaalin viimeisteli Eetu Erkkilä.

Ottelun tilastot

Classic-Tiikerit 7-3 (3-1, 4-0, 0-2)

Toisessa puolivälieräpelissä Tampereella kotijoukkue käytti maalipaikat Tiikereitä tehokkaammin ja voitti ottelun 7-3.

Puolivälierätappiosta huolimatta B poikien kausi oli hyvä. Joukkue pelasi kapealla rosterilla runkosarjan läpi kiitettävästi ja sijoittui kovassa sarjassa neljänneksi. Classic oli jo runkosarjassa vaikea vastustaja Tiikereille ja välieräpaikkaan olisi tarvittu nappisuoritus. Onnittelut Classicille jatkopaikasta ja tsemppiä välieriin.

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!