P15-P16 punainen (2006-2007) - EräViikingit Musta (11 - 2)

Aika: 9.12.2017 16.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: SSBL 05-pojat kilpasarja, 2.lohko

1. Erä
EräViikingit aloittaa heti paineella, mutta Tiikeri-veskalta hyvä torjunta. Ajassa 2:23 Tiikerit siirtyvät 1-0-johtoon. 5:13 Tiikerit 2-0. Peli tasaista Tiikereiden hienoisella painostuksella. Vauhti pysyy yllä koko ajan ja syöttöjä on selkeästi enemmän kuin edellisissä peleissä. Ajassa 8:26 vastustaja kaventaa ja lukemat 2-1. Reilu minuutti ehtii peliä kulua, kun hyvillä syötöillä löytyy vapaa Tiikeri maalin kulmalta ja ajassa 9:30 lukemat 3-1. Ajassa 13:53 Tiikerit 4-1-johtoon ja 14:32 Tiikereille viides maali. Ensimmäinen erä päättyy 5-1 –lukemiin Tiikereille.

2. Erä

Toista erää ehtii kulua vajaat 2 minuuttia, kun Tiikerit siirtyvät 6-1-johtoon. Ajassa 6:36 EräViikingit kaventaa 6-2. Tiikerit hyvässä vauhdissa ja ajassa 9:09 Tiikerit lisää johtoa 7-2-lukemiin. Erää pari minuuttia jäljellä ja Tiikerit siirtyvät 8-2-johtoon. Toinen erä oli hyvin Tiikereillä hallussa ja päättyi 8-2-lukemiin.

3. Erä
Ajassa 4:43 Tiikereille 9-2. 6:59 Tiikereille 10-2. 12:02 Tiikereille jo 11-2. Kolmas erä päättyy ja pelin loppulukemat Tiikereille 11-2.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
8 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää