Oilers NG - P15-P16 punainen (2006-2007) (5 - 3)

Aika: 12.11.2017 16.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: SSBL 05-pojat kilpasarja, 2.lohko

1. Erä
Tiikerit tulee vauhdilla. Oilers saa väliin maalipaikat, mutta ohi menee. Hyvä torjunta Tiikeri-veskalta. Ajassa 7:31 Tiikereille avausmaali. 8:20 Oilers tasoittaa 1-1. 9:09 Tiikerit 1-2 johtoon. Peliä päästä päähän. 1. erä päättyy 1-2 Tiikereille.
2. Erä
4:13 Oilers tasoittaa 2-2. Tiikerit yrittää kovasti ja hakee paikkoja, mutta peli on hajanaista ja pallo karkailee. Tiikereille jäähy ajassa 5:19. Oilers ei onnistu ylivoimalla. 12:32 Tiikereille jäähy ja Oilers pääsee ylivoimalle. 13:01 Oilers johtoon 3-2. 2. erä päättyy 3-2 Oilersille.
3. Erä
Tiikereille paikkoja, mutta ei osumia. Tiikerit hakee hyvällä vauhdilla tasoitusta ja se onnistuukin ajassa 7:25 3-3. Ajassa 12:31 Oilersille hyväksytään epäselvästä tilanteesta maali ja lukemat ovat 4-3. Tiikereille aikalisä. Tiikereillä tyhjä maali ja haetaan kuudella kenttäpelaajalla tasoitusta. 14:40 Tiikereille jäähy ja Oilersille rankkari, josta tulee maali. Tiikerit yrittää vielä kuudella kavennusta, mutta aika ei riitä. Peli päättyy 5-3 Oilersille.