05-ikäluokka hoiti pojan kotiin HJC:stä

02.06.2015

Nollavitoset kantoivat HJC-turnauksen kilpasarjassa esimerkillistä sosiaalista vastuuta ja toivat Ruskeasuon palkintopöydän luona orpona odottaneen pojan hyvään kotiin Tikkurilaan.

Turnaus oli 05-kilpasarjajoukkueelta kaiken kaikkiaan varsin onnistunut. Joukkueen rutiinitaso oli viikonlopun ottelusarjassa selvästi parempi kuin vastustajilla. Tiikeri-pojilla oli takanaan pitkä kausi vuotta vanhemman ikäluokan 5 vs 5 –pelejä ja se näkyi HJC-turnauksen kaukalossa selvästi. Joukkue kykeni tekemään peliä aivan eri tasolla kuin kukaan vastustaja. Useimmissa otteluissa peliä rakennettiin sekä sentterin että laitojen kautta monipuolisilla variaatioilla. Ja vaikka pelin taso välillä hiukan ailahtelikin, ei joukkueella ollut yhdessäkään ottelussa mitään hätää. Omalla normitasolla pelaaminen riitti selkeisiin voittoihin joka pelissä.

Alkusarjassa Tiikereitä vastaan tulivat ÅIF, SB Espoo, Tapanilan Erä ja SBS Masku. Numerollisesti tiukimman vastuksen antoi KorsKa:sta lähteneillä pelureilla vahvistunut Erä, joka kaatui lukemin 5 - 2. Alkusarjasta Tiikerit pelasi tiensä neljällä voitolla lohkoykkösenä suoraan välieriin. Vastustajan reppu heilui alkusarjassa varsin taajaan, sillä lohkovaiheen maaliero oli 28 -9. Vanhemmat kiittivät jälkikasvuaan lohkovoiton tarjoamasta oleellisesti myöhäisemmästä sunnuntaiaamusta.

Välieräpelissä Tiikerit kohtasi SSV:n, jolla oli runsaasti kannustusjoukkoja katsomossa. Pelin alku oli Tiikereiltä hiukan tahmea, ja koko ensimmäinen jakso olikin tasainen. Toisen erän esitys ei kuitenkaan jättänyt mitään epäselväksi. Tasoero oli tällä kertaa selkeä. Tiikerit oli isäntä kaukalossa ja vei ottelun oikeutetusti 6 – 1.  Matka kohti finaalia jatkui. Siellä vastaan asettui keltainen vaara, PSS Porvoosta.

Finaalipeli ratkesi hyvin varhaisessa vaiheessa. Tiikerit aloitti maalitehtailun jo 14 sekunnin kohdalla ja vei peliä suvereenisti. Ensimmäinen jakso päättyi lukemiin 5-0. Tiikeri-poikien selät alkoivat oieta vasta 8 - 0 –tilanteessa, jonka jälkeen PSS pääsi kaunistelemaan lukemia. Finaali päättyi lopulta Tiikeri-voittoon maalein 9 – 3.

Turnauksen kokonaissaldo kipasarjassa oli huikea: Kuusi peliä, joista kaikki voittoja maalierolla 43 – 13. Tiikereillä oli eniten tehtyjä maaleja ja vähiten päästettyjä maaleja, joten sekä puolustus että hyökkäys saavat olla tyytyväisiä. Sokerina pohjalla Tiikerit miehitti myös pistepörssin kaksi kärkisijaa.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!