Viikkokatsaus: Edustusjoukkueella neljän pisteen viikonloppu. B- ja C1 pojat viikkopeleissä Tigerilla!

12.02.2019

Edustusjoukkueen saalis viikonlopun kotipeleistä oi 8-5 voitto Josbasta ja niukka 4-5 jatkoaikatappio O2-Jyväskylälle. Tiikerit tuli Josba peliin hyvin latautuneena ja oli niskan päällä läpi ottelun. Lopullinen ratkaisu nähtiin toisen erän viimeisellä kympillä Tiikerien iskiessä kolme komeaa maalia kolmeen minuuttiin. Päätöserä jatkui Tiikerien hallinnalla ja kolme maalia johdatti kotijoukkueen jo 8-2 johtoon. Joensuulaiset näyttivät viimeisellä kympillä sitkeyttä iskemällä ottelun kolme viimeistä osumaa. Kotijoukkue onnistui jälleen laajalla rintamalla ja kaikille kentälliselle saatiin onnistumisia, kotijoukkueen parhaana palkittiin maalivahti Riku Ahtiainen. Joakim Lund palkittiin ennen peliä toisen kerran peräkkäinen Divarin kuukauden pelaajaksi. Palkinnon luovuttu Vantaan kaupungin liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti.

O2 Jyväskylä onnistui lopulta katkaisemaan Tiikerien seitsemän ottelun voittoputken 4-5 jatkoaikamaalilla. Tiikerit ei saanut koneistoa tutulla tavalla käyntiin ja vahvasti pelanneet jyväskyläläiset olivat kuskin paikalla kaksi ensimmäistä erää. Kotijoukkue löysi päätöserään lisäenergiaa ja nousi viimeisellä kympillä kahden maalin takaa tasoihin. Tehokkaasti käynnistynyt takaa-ajo päättyi lopulta harmittavasti isoon rangaistukseen ja vastustajan jatkoaikamaaliin. Kotijoukkueen parhaana palkittiin kaksi ensimmäistä maalia iskenyt nuori -00 synt. Mikko Ylikojola. Viikonlopun neljä pistettä pitää Tiikerit hyvin mukana kärkijoukossa sijalla kolme ja toiselle Divarikaudelle tavoitteeksi asetettu pudotuspelipaikka on yhden voiton päässä. Seuraava ottelu on kärkijoukkue Loviisan Toria vastaan vieraissa la 23.2.

A pojat ottivat erittäin tärkeän 8-2 voiton Happeesta vauhdikkaan ja viihdyttävän kotiottelun päätteeksi. Tasaisen avauserän 1-1 jälkeen ratkaisu nähtiin toisessa erässä Tiikerien iskiessä neljä osumaa. Päätöserässä tiikeripojat pääsivät vielä kaunistelemaan numeroita. Kotijoukkueen tehomiehet olivat Joakim Lund 2+2 ja Leo Tikka 2+1. Maalissa Emil Backberg pelasi vahvan pelin. Voiton myötä Tiikerit jatkaa sarjassa sijalla yhdeksän. B poikien kolmen ottelun voittoputki katkesi kotipelissä OLS:a vastaan, pohjoisen pojat olivat tehokkaampia maalipaikoissa ja voittivat ottelun 3-7. C1 pojat ottivat makean 6-7 voiton vieraspelissä SB Naantalia vastaan. Ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla Aleksi Känkäsen iskiessä voittomaalin Aleksi Lindgrenin syötöstä ajassa 61.51. Tiikerit 2 kärsi toisen peräkkäisen rappion 2-divarissa kun HIFK Akatemia oli Tigerilla parempi numeroin 5-9. Kahden tasaisen erän jälkeen ratkaisu nähtiin päätöserässä missä laajemmalla materiaalilla pelannut vastustaja oli tehokkaampi.

Alkanut viikko tarjoaa runsaasti jännittäviä pelejä kotihallilla Tiger Sport areenalla. Vilkas tapahtumaviikko käynnistyy keskiviikkona jolloin B poikien vieraaksi saapuu Classic Tampereelta. Tosipelit jatkuu Tigerilla heti torstaina jolloin C1 poikien vieraaksi saapuu TPS. Kummatkin pelit alkavat klo 18.30. Tiikerit 2-divarn pelit jatkuu Tigerilla lauantaina jolloin vieraaksi saapuu sarjakolmonen S.S. Storm klo 15.00.
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17