E-tytöt lunastavat paikan haastajafinaalissa!

11.03.2019

E-tytöt lunastavat paikan finaalissa jo ennen viimeistä kierrosta. Pelattuja pelejä alla 8 joista 8 voittoa 0 häviötä.

Aurinkoisena sunnuntai aamuna saavuttiin Keravalle haastamaan Rangers Kirkkonummelta ja Blackbirds Keravalta.

DSC_1200.JPG

Ensimmäinen peli Rangersia vastaan alkoi Tiikereiltä todella hienosti ja taisi yllättää Rangersin jonka kanssa on yleensä pelattu tiukkoja pelejä. Tiikerit aloitti maalinteon ja heiluttelikin vastustajan maalia tasaiseen tahtiin. Oltiin selkeesti paremmin hereillä kuin Rangers, eikä vastustaja saanut oikein otetta pelistä. Viimeisessä erässä tuli jonkinlainen nukahdus ja Rangers sai tehtyä muutaman maalin ja kirittyä mutta se ei riittänyt. Tiikereille hienosta startista mukava voitto lukemin 10-5.

DSC_1173.JPG

Seuraava peli oli Blackbirdsia vastaan joka on hienosti kehittynyt tällä kaudella. Ensimmäisessä erässä oltiin vähän unessa ja vaikka peli pyörikin enimmäkseen vastustajan päässä ei oikein saatu mitään aikaiseksi. Loppua kohden peli parani ja Tiikerit alkoi taas heräillä. Blackbirds yritti kovasti pysyä kelkassa, Tiikerit oli kuitenkin ylivoimaisia ja peli katkaistiin ajassa 37.11 lukemin 14-2.

DSC_1675.JPG

Nämä kaksi voittoa ja 6 muuta voittoa pelatuista 8 pelistä kuroi muihin kaulaa niin että Tiikerit lunastivat paikkansa suoraan finaaliin vaikka pelejä on vielä 2 jäljellä.

Viimeiset kaksi peliä pelataan 13.4 Esport Areenalla 14.00 ja 17.00. Finaali pelataan Myllypurossa 14.4 klo 10.00

E-tytöt Etelä-Suomi, lohko B

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17