Tehokas hyökkäys, uhrautuva puolustus ja erinomainen maalivahtipeli siivittivät Tiikerit voittoihin!

30.12.2019

Tiikerien liigajoukkue päätti syyskauden erinomaisesti kahdella voitolla! Lauantaina Tiikerit katkaisi LASB:in neljän ottelun voittoputken voittamalla vieraspelin Lahden suurhallissa numeroin 3-8. Sunnuntaina Tiikerien vahvan vireen sai kokea OLS joka taipui Tikkurilan Urheiutalolla lukemin 9-4.

LASB tuli kotipeliin vahvasti hallitsemalla avausjaksoa. Erän ainokaisen iski Perttu Koljonen nopean kääntöpein päätteeksi. Uhrautuva puolustus ja maalivahti Nemo Sipilä pitivät huolen että maaleja ei erässä nähty enempää. Toiseen erään tuli hyvin latautunut Tiikerijoukkue. Pelin painopiste siirtyi isäntien kenttäpäätyyn ja erän puolessa välissä ketsuppipullo viimein räjähti Toni Rintalan, Christian Remeksen, Valtteri Laineen, Niklas Kuisman ja Mattias Kokljuschkinin iskiessä maalin mieheen viidessä minuutissa. Erätauolle poistutiin Miska Mäkisen pukukoppimaalilla lukemissa 2-5. Päätöserä oli Tiikereiltä järkevää pelaamista ja Yannick Lindroosin ja Tomi Palinin maaleilla pisteet matkasivat Tikkurilaan numeroin 3-8.

LASB-Tiikerit huippuhetket  Ruutu +

Voittoisan lauantaipelin jälkeen odotukset olivat korkealla vuoden viimeiseen kotipeliin OLS:ia vastaan sunnuntaina. Kotijoukkue täytti odotukset ja Urheiutalolla nähtiin vauhdikas viihdyttävä peli, paljon maaleja ja Tiikerien voitto!

Tiikerit jatkoi ottelussa edellispäivän teemaa tehokasta hyökkäyspeliä, uhratuvaista puolustuspeliä ja erinomaista maalivahtipeliä. Avauserässä Tiikerit oli tehokkaampi maalipaikoissa numeroin 4-2. Toisen erän ainokaisen iski vieraiden Matias Tiira viimeisellä sekunnilla. Päätöserä oli jälleen kotijoukueelta tehokasta tekemistä. Oululaisten paikat eliminoitiin kurinalaisella joukkuepelaamisella ja kun tehokkuus ja tarkkuus oli hyökkäyspäässä kohdallaan erä Tiikreille lukemin 5-1. Ottelun tehomiehet Joakim Lund 3+2 ja Tomi Palin 2+2.

Tiikerit-OLS lehdistötilaisuus

Juhani Järvenpään kuvat

Voittojen myötä Tiikerit kohensi asemia sarjassa nousemalla pykälän ylemmäs sijalle 11. Tiikerien pelit jatkuu vieraissa Happeeta vastaan la 11.1. Ottelu pelataan poikkuksellisesti Äänekoski Areenalla. Seuraava kotipeli on Oilersia vastaan la 18.1.

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17