Hurja takaa-ajo, viimeisen sekunnin tasoitusmaali ja jatkoaikavoitto! Katso Divarikarsintojen maalikimara ja tunneryöpyt!

16.04.2017

Tiikerit esitti hurjan takaa-ajon upean kannustusjoukon siivittämänä divarikarsintojen viimeisen kierroksen ottelussa PHSB:aa vastaan Lahden Suurhallissa.

Avauserän 0-5 tappioasemasta noustiin peliin mukaan tavalla jota harvoin näkee. Toisessa erässä puntit tasoittuivat ja kaivattuja onnistumisia nähtiin jo lahtelaistenkin kenttäpäädyssä, erä Tiikereille 3-1.

Päätöserässä nähtiin Tiikerien iskukyky tiukassa paikassa. Pelikellon lähestyessä loppua alkoi karsinnoissa jo tutuksi tullut loppurynnistys. Maalivahti pois ja yksi kenttäpelaaja lisää tuomaan vaihtoehtoja. Onnistunut ratkaisu Tomi Palinin iskiessä kaksi maalia joista toisen 6-6 tasoituksen viimeisellä sekunnilla.

Jatkoajalla Tiikerit janosi maalia enemmän ja sai sen Jiri Tikkasen ohjattua pallon verkkoon näyttävästi maalin edestä. Sarjanousun Divariin Tiikerit varmisti kotipelissä joka voitettin täpötäydellä Tikkurilan Urheilutalolla 6-4.

Hurja viiden maalin takaa-ajo, viimeisen sekunnin tasoitusmaali ja 7-6 jatkoaikamaalin maalikimara ja tunneryöpyt katsottavissa vielä täältä

Sarjanousun yhteenvetoa: Tiikerit Divariin!

Ratkaisuottelun tunnelmia Urheilutalolla kuvasivat: Juhani Järvenpää ja Anna-Maria Mäkelä

Valokuva: Anna-Maria Mäkelä

28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17