B-poikien nousujohtoinen tarina jatkui myös tällä kaudella

03.04.2013

B-poikien hieno SM-sarjakausi päättyi pääsiäispyhinä pelattavissa puolivälierissä. Classic oli Tiikereitä terävämpi ja eteni välieriin otteluvoitoin 2-0.

Tiikerit-Classic 2-5 (1-0, 0-3, 1-2)

Tiikerit sai hyvän lähdön kotiotteluun ja Ville Pousin maalilla erätauolle poistuttiin 1-0 johdossa. Toisessa erässä Classic pääsi peliin mukaan ja Tiikeripoikien tarkkuuden kadotessa tamperelaiset iskivät kolme maalia.

Päätöserään Tiikerit tuli päättäväisesti mutta hyvistä paikoista huolimatta nähtiin vain yksi osuma Mattias Kokljuschkinin iskiessä 2-3 kavennusmaalin. Tiikeripoikien tuskaillessa maalinteon kanssa Classic hyödynsi omat tilanteet tehokkaasti iskemällä kaksi maalia ja näin loppunumerot tamperelaisille 5-2.

Ottelun tilastot

Classic-Tiikerit 11-4 (5-1, 2-1, 4-2)

Toisessa puolivälieräottelussa Tampereella Classic sai salama-alun ja Tiikerit oli pakotettu ottamaan aikalisä 0-4 tilanteessa ajassa 13.23. Palaute ja maalivahdin vaihto herätti joukkueen ja loppuerä mentiin tasaisissa merkeissä kummankin onnistuessa kerran maalinteossa, 1-5 Tiikerikavennuksen viimeisteli erän viimeisellä minuutilla Juuso Salo.

Toinen erä oli tasainen kummankin keskittyessä oman pään pelaamiseen. Classic hyödynsi erikoistilanteet iskemällä yhden yli- ja yhden alivoimamaalin. Tiikerien 2-7 kavennusmaalin viimeisteli erän lopussa Mattias Kokljuschkin.

Päätöserään Tiikerit lähti tukalasta tilanteesta taistelemaan. Karri Budden kahdella maalilla tultiin kolmen maalin päähän mutta enempään rahkeet ei tällä kertaa riittänyt. Tiikerien avatessa peliä Classic iski erän loppuun neljä maalia.

Kuten tulokset näyttää Classic oli puolivälierissä parempi. Vieraat onnistuivat paremmin kentän jokaisella osa-alueella ja ansaitsivat voiton. Tiikeripoikien peli ei noussut puolivälierissä toivotulle tasolle, peli sujui ajoittain mallikkaasti mutta se ehjä 60 min jäi uupumaan.

Onnittelut Classicille välieräpaikasta!

Pääkaupunkiseudun kärkijoukkue

Puolivälierätappiosta huolimatta Tiikeripojat voivat olla tyytyväisiä kauteen. Usean vuoden nousujohtoinen tarina jatkui myös tällä kaudella. Tasaisen varmat suoritukset kovassa SM-sarjassa piti Tiikeripojat kärjen tuntumassa koko 6 kk kestävän runkosarjan. Vahvat esitykset palkittiin lopulta runkosarjan kolmannella tilalla.

Laadukkaan tekemisen, kehityksen ja tulosten myötä Tiikerit nousi tällä kaudella pääkaupunkiseudun kärkijoukkueeksi B- ikäluokassa. Menestyksen takaa löytyy aina toimivat taustat ja niin tässäkin tapauksessa. Osaava täysillä toimintaan sitoutunut valmennus, joukkueenjohto ja huolto olivat pelaajien tapaan ikäluokan ehdotonta eliittiä. Suuri kiitos siitä kaikille!

B edustuksen kausi jatkuu Vantaan Mestaruuskisoissa ja Falunissa 9.-12.5.

Arkistokuvat: Iiro Karesniemi

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!