Kolmas kerta toden sanoo. Uskallettiin olla rohkeita, luovia ja rentoja!

17.03.2014

Tiikerit nousi SM-sarjaan viikonloppuna pelattavista SM-karsinnoista. SM-sarjapaikka saavutettiin lopulta hienolla tavalla voittamalla kaikki ottelut.

Tiikerit-HIFK 10-5 (2-2, 4-2, 4-1)

Avausottelussa HIFK kaatui vaihtelevan ja hieman sekaisen esityksen jälkeen 10-5. Vieraat tulivat otteluun vahvasti ja Tiikerit heräsi kunnolla peliin vasta toisessa eräsä 2-4 tappio tilanteessa.

Hatsina - Tiikerit 1-13 (1-6, 0-2, 0-5)

Toisessa ottelussa vastaan tuli Hatsina Mikkelistä. Pelkkiin vastaiskuihin pyrkinyt joukkue oli täysin vailla mahdollisuuksia taitavia Tiikeripelaajia vastaan. Ottelu keskeytettiin Tiikerien siirtyessä 13-1 johtoon ajassa 37.37.

Tiikerit - FoSu 7-5 (2-2, 3-2, 2-1)

Sunnuntain aamupelissä FoSua vastaan oli panoksena lohkovoitto. Avauserä mentiin tasatahtiin numeroissa 2-2. Toinen erä oli kaksijakoinen, vieraat iskivät erän alkuun terävien pistohyökkäyksien päätteeksi kaksi maalia. Tiikerit pääsivät peliin mukaan ratkaisevalla hetkellä ja erän lopun kolmella maalilla erätauolle poistuttiin kotijoukkueen 5-4 johdossa. Päätöserässä Tiikerit iskivät vielä kaksi maalia ja varmistivati lohkovoiton numeroin 7-5.

Tiikerit - Nokia KrP 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)

Finaalissa vastaan asettui odotusten mukaisesti Nokia KrP. Tiikerit oli vähämaalisessa ottelussa vahvempi ja paikka ensi kauden SM-sarjaan irtosi lopulta upealla 2-1 voitolla.Tasaisista numeroista huolimatta Tiikerit oli parempi ja varsinkin pallollisessa pelissä kotijoukkue oli selkeästi edellä luoden enemmän vaarallisia maalipaikkoja.

Ensimmäinen erä mentiin tasatahtiin vieraiden aloittaessa maalinteon. Tiikerien paine palkittiin erän lopussa Alvar Lehtosen iskiessä pallon häkkiin maalin edestä ajassa 14.02. Tarkan vähämaalisen ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä Mattias Kokljuschkinin ampuessa tarkasti takayläpesään ajassa 23.11.

Päätöerässä Tiikerit jatkoi rohkeaa ja aktiivista peliä. Vaarallisia maalipaikkoja nähtiin vierasjoukkueen maalilla mutta nokialaisten erinomaisesti pelannut maalivahti esti lisäosumien synnyn.

Kolmas kerta toden sanoo. Uskallettiin olla rohkeita, luovia ja sopivasti rentoja!

Kolmannen kerran peräkkäin SM-karsinnoissa pelannut Tiikerit oli lopputurnauksen paras joukkue. Nuori usean vuoden yhdessä viihtynyt ja kasvanut joukkue naytti vahvuutensa tärkeässä paikassa. Pelillisten asioiden lisäksi uskallettiin olla läpi turnauksen rohkeita, luovia ja sopivasti rentoja. Uskottiin omaan tekemiseen ja luotettiin pelikavereihin. Yhteinen tavoite näkyi hienolla tavalla kaikessa tekemisessä. Joukkueen kurinalaisuudesta ja sitoutumisesta kuvaa hyvin rangaistukset 0 min koko turnauksessa.

Kiitos pojat!

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
14.04.2023Tiikerit ja Blackbirds perustavat yhteisen P22-edustusjoukkueen kaudeksi 2023-2024
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
17.09.2021P21 SM-sarja käynnistyy! Tiikerit aloittaa vieraspelillä Oilersia vastaan.
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
04.04.2020Janne Juote A- ja B-edustusjoukkueiden päävalmentajaksi!