Steelers - C2000 edustus (5 - 3)

Aika: 22.11.2014 11.15
Paikka: Lahden Urheilutalo
Sarja: C2 SM sarja 2014

Hmmm. mistä aloittaisi. Pohjustusta joukkueesta ennen peliä. Aamu alkoi jo lähtökohdiltaan sieltä, mihin aurinko ei paista. Joukkueella on tietyt säännöt joita päävalmentaja olettaa noudatettavan. Tämän päivän mussukat eivät välttämättä ota näinä teinihelvettivuosina kaikkia dataa vastaan, mitä heille yritetään syöttää niin kotona kuin harrastuksissakin. Useat matsiin valmistavat toimet eivät toteutuneet ja näin ollen pojat hoitivat pelaamisen ja peluuttamisen osaksi itsenäisesti ottelussa.

Eka erän jälkeen peli oli vielä 2-2, vaikkakin vastustajan tähti-pelaajalle annettiin aivan liian paljon aikaa ja tilaa rakentaa peliä.

Tokan erän jälkeen peli oli 3-3 ja peli valui pikkuhiljaa koko ajan Hämeenlinnalaisten eduksi. Tiikereillä oli paikkoja, mutta viimeaikoina avopaikkojakin on hukattu - - - - paljon. Lisäksi useat yrittävät puskea 2-3 vastustajan läpi. No toisaalta peli kyllä kulki välillä todella hyvinkin ja Steelers oli helisemässä. Vai olisiko silloin sattunut Steelerillä kentälle -01 vitja vastaan (heillä oli -01 täytepelaajia, kun -00 ei saaneet koko joukkueellista kassaan).

Kolmas erä. Jos ja kun joskus kaikki pitää mennä pyllylleen, nyt meni. Peliä jälellä 48sek ja Tiikerit pääsee ylivoimalle. Osalla pojista ja varmaan vanhemmista oli jo tunne, että yksi tai kaksi pistettä saadaan tästä pelistä. Tiikereiltä veto kohti vastustajan maalia ilman maskia. Sitten tuli kiire, vastustajan mv heittää pallon pitkälle ja pistepörssin kärki heivaa koko puolustuksen kahville kiertäen Tiikerimaalin takaa keskelle vetopaikalle ja tarkka veto alanurkasta sisään puolustajan jalkojen välistä ajassa 44:45. Tiikeri mv pois ja yritetään 6-4 kavennusta. No pallon menetys ja kolme maalia kärkimiehelle lisää tästä pelistä ajassa 44:49 ja kaksi AV maalia vastustajalle. Ykkös-, kakkos- ja kolmaserässäkin Tiikereilä oli avopaikkoja ratkaista ottelu + muutama tolppa. Mutta ei niin ei mene häkkiin. Karvas tappio, mutta jos kerran kaudessa katastrofihetki tulee, niin tulkoon se nyt ja ei enää myöhemmin. kiitos.

0 - 102:23Nyberg Victor Ei syöttäjää
1 - 103:52VastustajaVastustaja
2 - 109:43VastustajaVastustaja
2 - 214:09Nyberg Victor Honkanen Leevi
2 - 329:22Niemelä EemeliYlikojola Mikko
3 - 329:53VastustajaVastustaja
4 - 3 (aliv.)44:45VastustajaVastustaja
5 - 3 (aliv.)44:49VastustajaEi syöttäjää