B-tytöt kesälomalle

27.03.2012

Tiikereiden B-tytöille koitti kesäloma, kun Koovee niputti Tiikeritytöt asettomiksi puolivälierän kolmannessa pelissä. Koovee vei ansaitusti ottelun luvuin

Tiikerit - Koovee 3-10 (1-4, 0-4, 2-2)

Tiikerit saivat otteluun juuri sen lähdön, mikä pitikin. Reilun kahden minuutin kohdalla Johanna Onnelan syötöstä Ella Sundström laukoi Tiikereille avausmaalin (1-0). Tämä olikin Tiikereiden kannalta katsottuna ottelun iloisin hetki. Koovee tuli tasoihin jo 14 sekuntia myöhemmin (1-1). Sen jälkeen ei enää ollutkaan epäselvää, kumpi vie tätä ottelua. Erän loppuun mennessä takaa-ajoasema oli jo vaikea, kun tulostaululla loisti 1-4 kaverille.

Toisen erän alussa näytti siltä, että Tiikerit saivat jo juonen päästä kiinni. Mutta erän puolivälin jälkeen Kooveen syöttörumba alkoi tehdä tuhoja. Muutamat jäähyt vielä mahdollistavat Kooveen karkaamisen lopullisesti. Tylyt luvut 1-8 saattelivat Tiikeritytöt erätauolle.

Päätöserän alussa Oona-Mikaela Kyllönen latoi Ellan laukomasta riparista Tiikereille toisen maalin (2-8). Kuten Tampereellakin päätöserässä oma peli alkoi jo hieman näyttää hetkittäin pelaamiselta. Erän puolivälin jälkeen ote taas kirposi jäähyn jälkeen. Koovee latoi pari kassia, ja maaliero nosti Tiikeripelaajissa esiin jo hieman turhautumista. Salla Ronkainen laukoi ylivoimalla Iina Siirilän syötöstä otelun päätösluvut 3-10.

t-koovee_120.jpgKoovee tasaisesti parempi kaikilla pelin osa-alueilla näissä kahdessa ottelussa. Sitä ei ole kiistäminen. Joukkueen taitotaso ja pallollinen pelaaminen olivat hyvää tasoa, eikä Tiikerit saanut syöttösuuntia tukittua. Vaikka Koovee itse uskoo, että olisi kyennyt jatkopaikkaan siinäkin tapauksessa, että Tiikereillä olisi ollut käytettävissä koko rosteri, kannattaa palauttaa mieliin joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset - kolme selvää voittoa Tiikereille. Tästäkin huolimatta Tiikerit toivottavat menestystä Kooveelle välierissä.

Repalainen kausi on nyt ohi. Monta asiaa olisi voinut tehdä toisin jo runkosarjan aikana, mutta valinnat on nyt tehty, pelit pelattu ja se siitä. Toivottavasti nämä nuoret naiset näkevät pettymyksen sokaisemilla silmillään valoa tulevaisuudessa, eivätkä katkeroidu. Jokainen B-tyttö voi olla ylpeä panoksestaan tällä kaudella. Kiitos kuuluu teille pelaajat, kun olette nöyrästi jaksaneet tsempata koko kauden ristiaallokossa. Katse ylväästi eteenpäin, sillä häviöt kasvattavat voittajia.

Ottelun tilastot ja valokuvat.

Valokuvat: Tuula Heino-Kyllönen

Toimitus kiittää kaikkia joukkueen taustalla pyyteetöntä työtä tehneitä henkilöitä, joukkueen tukijoita, kannustajia ja sivuston lukijoita.

-JOK-

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
17.09.2012AB-tytöille Tribal Cupista hopeaa
05.07.2012Joukkue kasassa kaudelle 2012-2013
16.04.2012Tiikerit B- ja C-tyttöjen avoimet harjoitukset to 19.4 alkaen
27.03.2012B-tytöt kesälomalle
24.03.2012Koovee kuritti B-tyttöjä, puolivälierän ratkaisua haetaan su klo 16:45 Tiikeri Areenalla