B edustus pelasi tiukan tasapelin Turussa TPS:n vieraana

23.11.2015

TPS-Tiikerit 6-6 (2-1, 4-4, 0-1)

Alkuun peli näytti tasaiselta ja tilanteita luotiin molempiin päihin tasaiseen tahtiin. TPS oli ensimmäisen erän jälkeen parempi lukemin 2-1

Toinen erä ei enää alkanutkaan niin hyvin. TPS otti ohjakset ja johti jo ajassa 35.09 numeroin 5-1. Kuten jo kauden mittaan on huomattu niin monissa peleissä suosta on vielä noustu. Pojat pistivät myllyt liikkeelle ja alkoivat kiriä TPS:n etumatkaa kiinni ja erätauolle päästiinkin taas yhden maalin erolla TPS:lle numeroin 6-5.

Kolmas erä oli tiukka ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Ajassa 49.50 Mikko Urataipale sai loistavan paikan ja ujuttikin pallon TPS:n verkkoon jolloin peli oli tasan. Vielä oli peliaikaa jäljellä ja 5 minuuttia ennen summerin soittoa tuli vielä Joonas Puomiolle 2 minuutin jäähy mailan painamisesta. Tämän jäähyn Tiikerit kuitenkin selvitti hienosti ja varsinainen peliaika päättyi näin lukemiin 6-6. Jatkoaika oli kanssa tiukkaa ja katsomossa jännitettiin koko ajan että kumpi joukkue saa verkon heilumaan mutta tällä kertaa kumpikin puolusti niin hyvin että peli päättyi siis lukemiin 6-6 ja yksi piste kummallekin.