Tiikerit vankisti paikallispelivoitoilla asemiaan Divarin kärjessä!

14.02.2024

Tiikerit otti ison askeleen kohti kevään F-liigakarsintoja voittamalla kaksi tärkeää paikallisottelua.

Inssidivarin kärkiottelussa Tiikerit otti 4-3 kotivoiton M-Teamista runsaslukuisen kotiyleisön 412 edessä Tikkurilan Urheilutalolla. Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä ajassa 26.04 Mattias Kokljuschkinin iskiessä voittomaalin Kevin Starckin tarkasta syötöstä.

Tiikerien toinen paikallispelivoitto 3-6 nähtiin Hawksia vastaan Myllypuron Arena Centerissä. Kahden tasaisen vähämaalisen erän jälkeen Tiikerit ratkaisi pelin päätöserässä voittaen sen 5-1. Illan tehokkain Tiikeripelaaja oli Valtteri Järnfors iskemällä kaksi komeaa osumaa maalin edestä.

Tiikerien näyttävät osumat paikallispeleistä on katsottavissa

M-Team pelin maalit tästä .

Hawks pelin maalit tästä .

Tiikerit on Inssi-Divarin kakkospaikalla kun sarjaa on pelaamatta neljä kierrosta. Runkosarjan viimeisessä kotiottelussa Tiikerit kohtaa Konnat Seinäjoelta Tikkurilan Urheilutalolla la 24.2 klo 17.00.

Pääsyliput:

Aikuiset 12€, ennakkoon Tiketistä 10€.

Alennusryhmät 8€, ennakkoon 6€.

Tiikerit jäsen-, valmentaja-ja jojokortilla ilmainen sisäänpääsy!

Kuvat: Juhani Järvenpää

08.05.2024Pelaajahaku kauden 2024-2025 joukkueisiin käynnissä!
26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!