Tiikerien hyvät esitykset jatkuvat ja kapteenisto valittu

01.09.2013

Miesten edustusjoukkue jatkoi lauantaina voitokasta harjoituskautta, kun Divari joukkue Ilves kaatui Raholassa pelatussa ottelussa lukemin 4-7. Ottelu oli hyvin Tiikereiden hallussa ja onnistujia löytyi joka kentällisestä.

Ilves oli saapunut peliin kapealla miehistöllä ja Tiikereiden jalka liikkui läpi ottelun paremmin. Ensimmäinen ja toinen erä meni Tiikereille 1-3 ja kolmannen vei isännät. Tiikerit otti kuusi minuuttia ennen loppua viiden minuutin jäähyn mutta joukkue taisteli hienosti alivoiman pois ilman takaiskuja. Eli hyvin menee mutta menköön...

Samalla reissulla joukkue vietti aikaa Tampereen hienossa kaupungissa ja mietti ryhmätehtävien kautta yhteisiä arvoja pelissä ja kaukalon ulkopuolella. Miehet valitsivat keskuudestaan kapteeniston ja siihen kuuluvat Tom Pehrsson, Joel Keskinen ja Niko Eskola. Kapteenin nauhaa kantaa hienolla esimerkillään kaukalossa ja sen ulkopuolella joukkueessa ensimmäistä kauttaan pelaava Tom "pärre" Pehrsson. Varakapteenit täydentävät hienosti kolmikon ja osaavat varmasti olla joukkueen luottamuksen arvoisia.

Tiikerit jatkaa harjoituspelejään jo torstaina Tapanilan Erän a-junioreita vastaan Myllypurossa kello 19.00. Viikonloppuna Tiikerit aloittaa Suomen Cupin taipaleensa Campo Sportissa.

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17