B edustus koneet yskien viimeisessä erässä voittoon

22.10.2015

Liekö koulupäivä ollut raskas vai lähdettiinkö peliin niin sanotusti takki auki edellisen pelin makoisan voiton myötä, mutta Tiikeri lauma ei tuntunut saavan koneitaan oikein höyryämään. Pallo pomppi ja syötöt menivät vähän sinnepäin, oli hätiköintiä ja mailaa puristettiin ihan turhaan.

Oilers-Tiikerit 6-11 (2-2, 1-2, 3-7)

Ensimmäinen erä oli tasainen ja päättyikin tasan 2-2. Jäähyjäkin otti molemmat joukkueet 2 joten varmasti oli molemmilla joukkueilla paljon puhuttavaa erätauolle mentäessä.

Toinen erä ei paljoa ensimmäisestä muuttunut. Jäähyt vain vähenivät ja erä oli tasainen. Oilers sai ajassa 36.28 rangaistuslaukauksen mutta maalivahti Otto Syrjälä piti huolen siitä että vastustajan yritys jäi vain yritykseksi eikä Oilers saanut ylivoimalla tehtyä maalia. Vielä 3 sekuntia ennen erän loppua Joonas Puomio namutti Roope Turusen hienosta syötöstä pallon Oilerssin verkkoon ja erätauolle siirryttiin Tiikereiden johtaessa 3-4.

Kolmas erä alkoi kotijoukkueelta hyvin. 2 maalia muutamassa minuutissa ja peli näytti kääntyneen Oilerssille. kunnes joukkue otti 2 jäähyä ja Tiikerit pääsivät pyörittämään ylivoimaa. Tällä kertaa ylivoimakuviot tuottivat tulosta ja Tiikerit tulivat rinnalle ja ohi. Siitä se Tiikereiden nousu sitten alkoi, maaleja tuli tasaiseen tahtiin ja Oilers ei tahtonut pysyä mukana. Tiikerit saivat tuon 3 erän loppurutistuksen ansiosta 2 tärkeää pistettä taas Tikkurilaan.

Ja kuten moni jo tietääkin on B poikien matkassa ollut myös C2000 edustusjoukkueen pelaajia. Viimeisen erän loppu puolella pääsivät 5 poikaa Niklas Kuisma, Mikko Ylikojola, Leevi Honkanen, Jerry Tainio ja Mikael Fredriksson omana kenttänään pelaamaan ja loivatkin monta hienoa tilannetta vastustajan päähän. Sen verran hieno esitys pojilta että saivat raikuvat aploodit yleisöltä.

Ottelun tilastot

Tiikereiden seuraava peli on 1.11 Tikkurilan Urheilutalolla klo:18.00 jolloin vastaan asettuu Steelers Hämeenlinnasta tervetuloa kannustamaan poikia!!!

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17