Tiikerijunioreille runsaasti menestystä Tribal Cupissa

18.09.2014

Tiikerijuniorit olivat vahvassa vireessä kauden avausturnauksessa Tribal Cupissa viikonloppuna. Vanhempien Tiikerit A- B- ja C-jun valmistautuessa SM-sarjapeleihin nuoremmat Tiikerit näyttivät taitonsa saalistamalla runsaasti hienoja sijoituksia. Tiikerit kahmivat lopulta järjestävän seuran Indiansin jälkeen eniten mitalisijoja viisi.

Kultaiset mitalit saalistivat kilpasarjassa pelanneet 03 Tykit ja 05 Blue.

Hopeamitaleille ylsivät hienosti 02 kilpasarjassa pelannut 02 Black ja haastajasarjassa pelanneet 02 White ja 05 Red.

E2003 synt. kilpasarjassa Tykit (yläkuva) uusi viime vuoden voittonsa hienolla tavalla. Joukkue ei hävinnyt turnauksessa yhtään ottelua. Finaalissa kaatui PSS Musta numeroin 10-3. Joukkueen valmistautuminen sarjakauteen jatkuu heti tulevana viikonloppuna poikien matkatessa Vierumäelle pelattavaan kutsuturnaukseen.

Tiikerit tykit Tribal Cup kultaa.

Tiikerit 2005 synt. osallistui turnaukseen kahdella joukkueella Blue kilpa- ja White haastajasarjaan. Kumpikin joukkue pelasi erinomaisen turnauksen Bluen (alakuva) voittaessa kultaa ja Whiten saalistaessa hopeaa. Blue voitti kilpasarjassa kaikki ottelut maalierolla 55-13. Finaalissa kaatui Blackbirds Vihreät 12-7.

White täydensi hienosti 05 synt. menestystä, finaalissa ÅIF oli hienon taistelun päätteeksi niukasti edellä numeroin 5-4.

Tiikerit -05 kultaa ja hopeaa Tribal Cupista.

Tiikerit 02 Lämärit näytti jälleen tasonsa Tribal Cupissa saalistamalla hienosti kaksi hopeasijaa, Black kilpa- ja White haastajasarjassa.

Black oli alkusarjan ykkönen voittamalla kaikki neljä ottelua maalierolla 27-4. Välierissä Black voitti Erä Hyeenat 5-2 ja finaalissa Nokia KrP Stars oli 9-0 parempi.

Haastajasarjassa White täydensi Tiikerimenestystä etenemällä voitokkaasti aina finaaliin asti. Välierässä kaatui Oilers Hunters 6-1 ja finaalissa Karhut oli 10-3 parempi.

Tiikerien vahvaa panosta täydensivät vielä E04 synt. kilpasarjassa pelannut Tiikerit Red ja 04 synt. haastajasarjassa pelannut Tiikerit Blue. Kummatkin joukkueet sijoittuivat lopulta tasaisten pelien jälkeen neljänneksi.

Kiitos Inkkareille kauden avausturnauksen järjestelyistä.

Triball Cup tulokset

Onnittelut kaikille Tiikerijoukkueille hienoista peleistä!

10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17