Miehille jatkoaikatappio

19.10.2014

Miesten vahvasti edennyt vieraspeli M-Temia vastaan päättyi lopulta jatkoaikatappioon 12-11.

M-Team-Tiikerit 12-11 (2-4, 2-4, 7-3, 1-0)

Tiikerit tuli otteluun hyvin latautuneena ja selkeän pelinhallinnan kautta avauserä ansaitusti 2-4 vieraille.

Toinen erä oli ensimmäisen toisinto. Tiikerit hallitsi peliä ja loi erän vaarallisimmat paikat. Maaleja iskettiin avauserän tahtiin 2-4 Tiikereille. Erätauolle poistuttiin hyvän ja ehjän esityksen jälkeen numeroissa 4-8.

Päätöserän alku jatkui Tiikerien hallinnassa ja numerot muuttuivat kuudessa minuutissa pelin kulun mukaisesti jo 5-10. Erän loppu oli murheellinen kotijoukkueen hyödyntäessä tiikereille tuomitut jäähyt ja saadut vaparit täydellisesti. Maali maalilta kotijoukkue nousi tasoihin ja lopulta jatkoajalla ohi.

Tiikerien tehomiehinä ottelussa olivat Joona Marjanen 3+1, Ville Pussinen 3+0, Olli Rinne 2+1 ja Samuli Alaluusua 0+3.

Ottelun tilastot

Tiikerien seuraava ottelu on kotona Greasersia vastaan. Ottelu alkaa Tikkurilan Urheilutalolla pe 24.10 klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Tiikerit takaisin voittojen tielle!

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17