A nuorilla vahva esitys ja makea voitto

24.11.2014

A nuoret kohtasivat sunnuntain illan ottelussa Happeen. Tiikerit tuli otteluun hyvällä peli-ilmeellä ja voitti ottelun päätöserän jännittävien vaiheiden jälkeen 8-7.

Tiikerit – Happee 8-7 (4-1, 4-2, 0-4)

Avauserä oli kotijoukkueelta komeaa pelaamista, joka pallosta taisteltiin, joukkueena pelattiin ja kaveria autettiin. Huolellisen tekemisen kautta erä Tiikereille 4-1, maalintekijöinä puhtaan hattutempun iskenyt Karri Budde ja Ville Pousi. Ketjun kolmas pelaaja Samuli Alaluusua toimi tarjoilijana kolmessa osumassa.

Toinen erä alkoi kotijoukkueelta uneliaasti vastustajan purjehtiessa läpi kentän tekemään kavennusmaali. Tiikerit kokosi rivit nopeasti ja Karri Budden ohjurilla numerot 5-2. Kotijoukkueen riemu jatkui heti seuraavalla minuutilla Mattias Kokljuschkinin iskiessä rankkarista Tiikerit neljän maalin karkumatkalle. Happee ei luovuttanut ja erän puolivälin jälkeen Jyväskylän pojat rankaisivat kotijoukkueen pallon menetyksestä. Ville Pousi ja Juuso Hyttinen jatkoivat Tiikerien ilotulitusta ampumalla kumpikin reikäpallon upeasti yläpesään. Erän viimeisellä minuutilla vieraat hyödynsivät ylivoiman kaventamalla taukonumeroiksi 8-3.

Päätöserään saatiin todellinen jännitysnäytelmä vieraiden tullessa maali maalilta lähemmäs. Tiikerien pakka pysyi kuitenkin kasassa lopun tärkeillä hetkillä ja näin pisteet jäivät Tikkurilaan.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi sarjataulukossa pari pykälää ylöspäin sijalle kolme. Tiikerien seuraava ottelu on kotipeli Kooveeta vastaan pe 28.11 klo 18.30. Ottelu on A nuorten viimeinen kotipeli tämän vuoden puolella. Tervetuloa katsomoon!

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17