Vahvan tasapainoisen esityksen jälkeen pisteet Tikkurilaan

01.03.2015

A nuoret kohtasivat runkosarjan viimeisessä vieraspelissä Kooveen Tampereelta. Tasapainoisen vahvan esityksen jälkeen pisteet matkasivat Tikkurilaan numeroin 3-4.

Koovee – Tiikerit 3-4 (1-1, 0-1, 1-2)

Tiikerit tuli otteluun hyvin valmistautuneena ja hyvällä peli-ilmeellä. Edellisissä otteluissa varmistettu pudotuspelipaikka toi sopivan rentouden ja toisaalta mahdollisuudet kotietuun näkyivät huolellisessa puolustus- ja hyökkäyspään pelaamisessa. Hyvä lataus palkittiin avausmaalilla Juuso Salon tällätessä ylivoimalla Mattias Kokljuschkinin syötön tarkasti maaliin. Erän viimeisellä minuutilla kotijoukkue hyödynsi Tiikerien lepsuilun ja Perttu Koljosen maalilla erätauolle poistuttiin tasalukemissa 1-1.

Toinen erä oli Tiikereiltä vahvaa tekemistä, tasapaino säilyi kentällä ja alivoimat tapettiin uhrautuvalla merkkaus- ja peittopelillä. Erän ainokaisen viimeisteli Juuso Salo ylivoimalla.

Päätöserä alkoi kotijoukkueen tahdissa Jasse Kuusiston iskettyä tasoitusmaali erän alkuun. Tiikerit ei takaiskua kauan murehtinut Teemu Karjalaisen iskettyä vieraat ylivoimalla maalin johtoon. Seuraavalla minuutilla ropisi jälleen Mattias Kokljuschkinin iskiessä Lauri Alkin juonikkaan passin takatolpalta häkkiin Koovee vahti Arvid Vonkin selän taakse. Erän viimeinen osuma oli päivän merkillisin Tiikerien hutiloidessa pallon omaan maaliin siirretyn rangaistuksen aikana.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit tarrasivat pudotuspelien kotietuun sijalle neljä. Runkosarjan viimeinen kierros pelataan tänään. Tiikerit kohtaa kotipelissä Tikkurilan Urheilutalolla TPS:n klo 17.00.

Tervetuloa katsomoon!

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17