Runkosarja päätökseen voitolla - Kotietu puolivälierissä!

01.03.2015

A nuoret kohtasivat runkosarjan viimeisessä ottelussa TPS:n Tikkurilan Urheilutalolla. Huikea taistelu puolivälierien kotiedusta ratkesi Tiikerien voittomaaliin ottelun viimeisellä minuutilla.

Tiikerit - TPS 5-4 (1-1, 2-2, 2-1)

Avauserä oli tunnustelevaa ja tasaista pelaamista. Avausmaalin viimeisteli TPS:n Samuli Marjamäki näyttävän yksilösuorituksen päätteeksi. Tiikerien kuitti tuli nopeasti seuraavassa vaihdossa Juuso Salon tällättyä lempipaikalta taukonumeroiksi 1-1.

Kummatkin joukkueet tulivat toiseen erään aktiivisesti ja kentällä nähtiin vauhdikkaita tilanteita ja kiihkeää kaksinkamppailupelaamista. Maalinteon aloitti Tiikerit Karri Budden ohjatessa Ville Pussisen syötön maalin. Vieraiden tasoitusmaali syntyi vapaalyönnin jälkitilanteesta kotijoukkueen peiton jäädessä puolittaiseksi. Tiikerien hyvä aktiivinen karvaus palkittiin erän lopussa Mattias Kokljuschkinin tällätessä Lauri Alkin pallonriiston maaliin. Taukonumerot 3-3 iski erän loppuun TPS:n Miro Portnoi.

Päätöserässä riitti tapahtumia ja jännitystä koko rahan edestä. Erän ensimmäisen iski TPS:n Antti Hopeanaula alivoimalla nopean pelinkäännön päätteeksi. Tiikerien vahva painostus palkittiin näyttävällä tasoituksella Mattias Kokljuschkin iskettyä Lauri Alkin poikkarin suoraan syötöstä maaliin. Erän loppuun saatiin extrajännitystä Tiikerien päästessä pelaaman kahden miehen ylivoimalla. Hurjasta pommituksesta huolimatta pallo ei suostunut millään menemään TPS-vahti Jani Lahden selän taakse. Jännitys tiivistyi erän lopussa turkulaisille tuomittuun rankkariin jonka vahvan ottelun pelannut Tiikerivahti Joose Saatsi torjui hienosti. Ottelun voittomaali nähtiin alivoimalla Teemu Karjalaisen iskettyä Karri Budden syötön voimalla maaliin pelikellon näyttäessä aikaa 59.17.

Ottelun tilastot

Voitolla Tiikerit nousi runkosarjan kolmanneksi ja pääsee näin aloittamaan puolivälierät kotiottelulla Tikkurilan Urheilutalolla la 7.3. Puolivälierävastus ja päivämäärät selviävät huomenna.

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17