Viime viikon saldona B edustukselle tappio ja voitto

20.01.2016

Maanantaina 11.1 pelattiin kotiareenalla Erää vastaan ja peli oli niin kova kuin osattiin odottaakin. Erä hävisi edellisen pelin ja oli varmasti nälkäisempi tällä kertaa.

Tiikerit vs. Erä 6-7 (2-4, 2-1, 2-2)

Alku lähti käyntiin Tiikereillä hyvin unisissa merkeissä ja Erä oli jo ajassa 13.39 0-3 johdossa. Tiikerit eivät kuitenkaan antaneet periksi vaan kavensivat erän loppupuolella tilanteeksi 2-4.

Toinen erä oli jo tasaisempi. Erä teki heti erän alkuun maalin ja oli jo 2-5 johdossa. Tiikereille tarjoutui hyvä tilaisuus kaventaa kun vieras otti jäähyn ja niin ylivoimalla saatiinkin Eetu Erkkilän esityöstä Mikko Urataipaleelle paikka lyödä lukemat 3-5. Vielä ennen eränloppua Mikko Levänen teki Jere Rekilän syötöstä pukukoppimaalin ajassa 39.56 joten kolmanteen erään lähdettiin hyvin tasaisissa lukemissa 4-5.

Kolmannen erän alussa Tiikerit tasoitti pelin 5-5 ja näytti siltä että peli alkaisi kääntyä Tiikereille. Pallo pyöri suurimman osan ajasta Erän päädyssä mutta vieraat puolustivat tonttiaan todella hyvin. Pari pientä nukahdusta ja pallon menetystä vieraille ja Erä oli jo 2 maalin johdossa. Tiikerit ottivat aikalisän 3 minuuttia ennen loppua ja valmentaja ilmaisi pojille että heti kun paikka tulee maalivahti pois ja ralli pyörimään. Katsomossa muutama aikuinen sanoikin että aika riskiä mutta tämä on tuttua Tiikereille ja heti ensimmäinen maalivahdin pois lähtö tuotti tulosta kun Eemeli Horttanainen ujutti pallon Erän verkkoon Urataipaleen syötöstä. Vielä yritettiin pariin otteeseen ilman maalivahtia mutta Erä sai kaikki yritykset torpattua ja näin loppulukemat Erälle 6-7.

Ols vs. Tiikerit 6-10 (0-2, 3-2, 3-6)

15.1 Tiikerit lähtivät aamupäivällä matkaan kohti Oulua seuraavan päivän peliin valmistautuen. Allekirjoittanut ei ollut matkassa mukana joten voi vain kertoa mitä tulospalvelu meille kertoi.

Peli näytti ensimmäisessä erässä aluksi tiukalta. Tilanteita on ollut molempiin päihin tasaisesti. Tiikerit on kuitenkin onnistunut 2 kertaa joten toiselle erätauolle lähdettiin Tiikereiden johtaessa 0-2

Toisessa erässä Ols oli parantanut otteitaan ja veikin erän lukemin 3-2. Kolmanteen erään siis melko tasaisissa lukemissa 3-4.

Kolmas erä oli sitten ollut jo Tiikereiden niin kuin edellisessäkin kamppailussa missä alku mentiin tasaiseen tahtiin ja viimeisessä erässä Tiikerit menivät omiaan. Päätöserän maalit Tiikereille 3-6 ja lopputuloksena Tiikereille 2 pistettä lukemin 6-10.

Ols kuvat

Seuraavaksi pojat suuntavat Joensuuhun tulevana sunnuntaina pelattavaan otteluun Josbaa vastaan.

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17