Tiikerit taisteli miehekkäästi Cupissa LASBIA vastaan!

17.11.2016

Tiikerit taisteli runsaslukuisen kotiyleisön edessä miehekkäästi LASBIA vastaan Suomen Cupissa. Vauhdikkaan viihtyisän ottelun ratkaisu nähtiin lopulta päätöserässä. LASB oli siinä 3-7 tehokkaampi ja eteni Cupin 7. kierrokselle numeroin 4-10.

Avauserä  oli tunnustelevaa tarkkaa pelailua. Vieraat hyödynsivät Tiikerien erehdykset tehokkaasti ja veivät erän 2-1. Tiikerien maalin viimeisteli Olli Rinne tulisella kaukovedolla. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali Tino Nikulan ampuessa siiveltä 1-3 numerot. Päätöserässä peli aukesi ja vaaratilanteita nähtiin kummassakin päässä kenttää. Lammilaisten liigakokemus näkyi maalipaikoissa jotka he hyödynsivät tehokkaasti tilan saatuaan. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Patrik Olander, Timo Hinttaniemi ja Olli Rinne Tomi Palinin tarkasta tarjoilusta. Vieraiden ehdoton tehomies oli Justus Kainulainen joka taiteli päätöserään tehot 3+1.

Ottelun tilastot

Tiikerien sarjapelit jatkuvat lauantaina kotiottelulla Ä-J:tä vastaan. Ottelu käynnistyy Tiger Sport areenalla klo 15.00. Tervetuloa katsomoon!

26.04.2024Yhteistyö Stadiumin, Fat Pipen ja adidaksen kanssa jatkuu!
25.04.2024Tiikerit P16 voitti SM-kultaa!
10.04.2024Hieno kausi päätökseen upean kotiyleisön edessä!
28.03.2024F-liigakarsintojen 2. kierros käynnistyy - Tiikerit vs EräViikingit Tikkurilan Urheilutalo la 30.3 klo 17!
23.03.2024Hurja takaa-ajo päätöserässä siivitti Tiikerit voittoon ja Liigakarsintojen 2. kierrokselle!
21.03.2024Tiikereille vierasvoitto Liigakarsinnoissa - Sarja katkolla Tikkurilan Urheilutalo la 23.3 klo 17