Tiikerit avasi välieräsarjan voitolla

23.03.2013

Tiikerit avasivat välieräsarjan upeasti lyömällä Classicin vieraskentällä 8-4. Ottelun ratkaisu nähtiin päätöserässä minkä Tiikerit voitti 5-2.

Classic-Tiikerit 4-8 (1-2, 1-1, 2-5)

Tiikerit tuli otteluun hyvin valmistautuneena ja vei avauserän 2-1 Eija Pasanen ja Ella Sundströmin maaleilla. Kotijoukkueen maalin iski Eliisa Alanko.

Toisessa erässä kumpikin onnistui kertaalleen. Eija Pasanen vei Tiikerit 3-1 johtoon ja Minna Korhonen viimeisteli taukonumeroiksi 2-3.

Päätöserä oli Tiikereiden. Irja Lahtisen tasoitusmaalin jälkeen Tiikerit iski kolmeen minuuttiin kolme maalia, maalintekijöinä Laura Manninen, Ella Sundström ja Siru Karjalainen. Erän loppuun nähtiin vielä kolme maalia kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia. Kotijoukkueesta onnistui  Alisa Pöllänen ja Tiikereistä Hillevi Arkkila sekä ottelun tehopelaaja kolmen maalin Ella Sundström.

Ottelun tilastot

Välieräsarja jatkuu heti huomenna Tikkurilan Urheilutalolla klo 18.00.

Tervetuloa paikalle kannustamaan Tiikereitä!

10.03.2024Ilmoittautuminen Tiikerien kesän salibandyleireille käynnissä!
17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona