27.03.2013

Naiset kärsivät niukan 2-3 tappion Classicille välieräsarjan kolmannessa ottelussa Tampere Areenalla. Tasaisen ottelun voittomaali syntyi rankkarista ajassa 56.01.

Classic-Tiikerit 3-2 (1-0, 0-1, 2-1)

Classic tuli kahden välierätappion jälkeen avauserään vahvasti ja Minna Kaupin maalilla kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ajassa 01.00. Tiikereille tarjottiin avauserässä pari ylivoimaa mutta hyvistä yrityksistä huolimatta palloa ei saatu toimitettua Kreeta Lakkalan selän taakse.

Hieman sekavan avauserän jälkeen toiseen erään tuli huolellisempi Tiikerijoukkue. Pallon kanssa ei pidetty kiirettä ja lähdöt tehtiin huolella. Järkevä pelaaminen palkittiin Gitta Suomisen tasoitus osumalla erän puolessa välissä.

Päätöserässä kokenut Katriina Saarinen näytti vaarallisuutensa iskemällä maalin edestä kotijoukkueen 2-1 johtoon. Tiikerien kuitti tuli nopeasti Eija Pasasen iskettyä seuraavassa vaihdossa ottelu tasoihin. Tamperelaisten 3-2 voittomaali herätti tunteita kun maalinedustilanteen kaksinkamppailusta tuomitttiim Classicille rangaistuslaukaus. Kotijoukkueen voittomaalin viimeisteli rankkarista Eliisa Alanko.

Ottelun tilastot

Tiikerit johtaa välieräsarjaa 2-1. Sarja on seuraavan kerran katkolla Tikkurilan Urheilutalolla la klo 18.00.

Tervetuloa kannustamaan Tiikereitä!

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!
26.02.2024Tiikerit varmisti paikan F-liigakarsintoihin!
22.04.2013Naisten try out -tapahtumat ke 24.4 ja pe 26.4
19.04.2013Jukka Kettunen Tiikerinaisten uusi päävalmentaja
27.03.2013Naisille niukka maalin tappio - välieräsarja katkolla Tiikereille Urheilutalolla la klo 18.00.
24.03.2013Naisille toinen välierävoitto Classicista - ottelusarja katkolla Tiikereille keskiviikkona