Aika: 6.10.2012 13.00
Paikka:
Sarja: B-POJAT KILPASARJA, 4.LOHKO

Takki auki päivän toiseen matsiin!
Ottelun alku lähti Tiikereiden pitäessa palloa ja BBII:n makoilessa maalin edustallaan. Sektoreille ei oikein meinattu päästä ja kun puolustaminenkaan ei oikein kiinnostanut niin BBII kävi iskemässä pari häkkiä vastaiskuista Axun selän taakse. Erän lopulla saatiin kavennus 1-2:een Juuson ampuessa Iiron syötöstä.

Erätauolla yritettiin herätellä poikia ja tiivisteltiinkin kokoonpanoa. Erän alussa Haapala tasoittaa mutta heti perään vastustaja rankaisee pariin otteeseen ja taululle 2-4. 3-kenttä kaytti tilaisuutensa kun Jesse kavensi Savun syötöstä. Hetkeä myöhemmin Arttu iskee päivän ensimmäisensä ja erätauolle tilanteesta 4-4.

Luulisi että viimeinkin oltaisiin herätty taistelemaan pisteistä mutta mitä vielä: Heti erän alkuun BBII rankaisee parista harppuunasta ja taululla 4-6! onneksi paniikki ei iske puseroon ja uskoimme omaan tekemiseen. Ensin Arttu onnistuu ja sitten ottelun hahmo juhis astuu esille kahdella maalillaan. Tyhjiin vielä viimeinen ja tärkeän 8-6- voiton kanssa kotiin!

Toivosen kommentit muutamia tunteja ottelun jälkeen: - Oli kyllä todella vaikea ottelu, koska vastustaja ei tee muuta kuin makaa oman maalinsa edustalla ja luottaa vastaiskuihinsa. Omaan piikkiini otan sen, että en saanut joukkueeseen iskostettua oikeaa 110%:sta asennetta toiseen peliin. Sairastuvalta mies ykköskenttään ja muutenkin lievä sosiaalipallomeininki heti ottelun alkuun ei varmaankaan antanut oikeaa kuvaa joukkueelle. Toiseen erään kuitenkin tiivistettiin ja hienot 3 pinnaa ekoista sarjapeleistä. Kiitos koko joukkueelle!

- Sinänsä hiukan harmi, olin budjetoinut neljä pinnaa viikonlopusta. Toki 3 on enemmän kuin 2,1 tai 0. Tällä hetkellä on kaikki omissa käsissä, filosofioi J.Huusko.

*** Juha Nevalainen Tänään hurjassa iskussa niin kaksinkamppailuissa, pallollisessa pelissä kuin tehotilastoissakin