Tiikerit B2 - ÅIF Akatemia (6 - 4)

Aika: 28.10.2012 18.00
Paikka:
Sarja: B-POJAT KILPASARJA, 4.LOHKO

Säästellen pelattu Pauhu-peli oli jätetty unholaan ja kaikesta huokui, että joukkue on hereillä ja motivoitunut kauden tähän mennessä isoimpaan otteluunsa!

Otteluun lähdettiin seuraavilla viisikoilla: 1. Laitinen-Tony-Juuso-Tube-Juhis 2. Haapala-Eppu-Stranne-Satosuo-Julkunen 3. Konsta-Vallu-Kullstöm-Iiro-Juhis MV Paasela

1. Erä Tiikerit saa unelmastartin, kun Juhis lähettää pallon kohti Åif-pelaajaa, josta se kimpoo helpohkosti maaliin. Sato lisää hetkeä myöhemmin johdon jo 2-0:aan puolesta kentästä lähetetyllä flipperi-maalillaan. Ajassa 8.32 Åif kuitenkin kaventaa näyttävän sommitelman jälkeen, mutta vielä ennen erän loppua Juuso tekee illan TOP-osuman, joka vie Tiikerit johtoon 3-1.

2. Erä Heti erän alkuun pakin paikaltakin huikeita tehoja nakuttanut Tube siirtää kotijoukkueen 4-1-johtoon. Vastustaja alkaa olemaan pienessä paniikissa, sillä vain voitto riittää heille haluttuun Eliittisarjan paikkaan! Erä jatkuu Tiikereiden pallokontrollissa ja luodessa monia tekopaikkoja. Siitä huolimatta kavennus tulee ajassa 22.56. Pojat kuittaavat sen hienolla YV-osumalla: Tube passaa ja Juuso iskee One-Timerista! Erätauolle siirrytään tilanteesta 2-5.

3. Erä Kolmas erä alkaa tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden tuhlaillessa paikkoja. Erän ensimmäinen osuma syntyy YV:llä ajassa 37.08. Joukkueen tunnetila meinasi karkaa välillä hieman yli ja Saton protestijäähy oli perua siitä. Joukkue kuitenkin kestää hyvin Åif:in paikat ja Tupe niittaa lopullisen niitin tyhjiin. Åif kaventaa vielä 6-4:ään mutta Tiikerit voittaa ja menee eliittisarjaan!

Toimitus tavoittaa joukkueen päävalmentaja Mikael Toivosen ottelun jälkeen: - Mahtava fiilis! Joukkue treenaa joka viikko hyvin ja olemme menneet niin paljon syksyn aikana eteenpäin, että mielestämme ansaitsemme selkeästi paikan eliitti-sarjassa! Keväällä/kauden alussa treeneissä oli usein 10-12 pelaajaa, mutta nyt joka treeneissä 15-20 + veskarit niin tottakai se helpottaa meidän toimintaa ja tuloksia alkaa syntymään! Kauden tavoitteemme oli eliittisarjan paikka, mutta nälkä kasvaa syödessä! Tavoitteemme eliitissä on 3 joukkoon niin kevät sitten näyttää mihin vielä tämä joukkue voi yltää!
--- Tuomas liukolampi Paikka kun paikka niin Tube on esillä! 2+1 ja omassakin päässä hyvä
-- Aleksi Satosuo Hyviä lähetyksiä maalille, taisteli puolustuksessa ja peitti tukun vastustajan vetoja