Aika: 13.9.2012
Paikka: Tiikeri Areena
Sarja: Harjoitusottelut

Torstaina Tiikeri-Areenalle vastaamme saapui Sb Vantaa, joka lähtee myös eliittisarjan karsintoihin lokakuussa.

Peli lähti liikkeelle hyvällä pallokontrollilla ja saimme ensimmäisessä erässä luotua ison tukun loistavia maalintekopaikkoja (mukaanlukien Samun rankkari). Liekö maalintekotreenien puute vai vastustajan mahtava maalivahtipeli, mutta kaikkien epäuskoksi erätauolle lähdettiin 0-0- tilanteesta.

Toiseen erään lähdettiin samalla konseptilla: kuula liikkeelle, 100% asenne ja paljon tekopaikkoja! Se palkittiin erän alkupuolella, kun Savu iski Laitisen maagisesta lätystä. Hetkeä myöhemmin Haapala iski One-Timerista ykkössektorista. YV:-tä päästiin kokeilemaan muutamaan otteeseen huonolla menestyksellä. Toiselle erätauolle lähdettiin lukemista 2-0, vaikka tuntui että paremmalla viimeistelyllä tilsu olisi voinut olla 6-0.

Mitähän ihmettä sitten tapahtuu?? Kahden hienon erän jälkeen aletaan räiskiä palloa, hävitään kaksinkamppailut ja vastustaja iskee hyvällä prosentilla pelin tilanteeseen 2-2! Valmennusjohdon on pakko herätellä poikia aikalisällä ja tiivistys 2 vitjaan. Voittomaali tuleekin kauden parhaan pelinsä pelanneen Epun lavasta. Hienon pystyroikun heitti "Juhiz".

- Tänään suurin positiivinen asia oli erinomainen pallokontrolli sekä Epun ja Samun mukaantulo taistelemaan isommista minuuteista. Sen lisäksi pakkikaluston erinomainen esitys antaa luottoa, fiilistelee päävalmentaja Toivonen.

- Viimeistelyyn tullaan paneutumaan erittäin kovalla kädellä. Tälläisellä viimeistelyllä tulee sarjassa nolla pistettä, turhauttaa miten teemme töitä yhden maalin eteen, linjaa valmentaja Huusko.

*** Eppu Palomäki: Kauden paras peli, vakuuttavaa työtä molempiin suuntiin.

** Juha "Juhiz" Nevalainen: Varmaa pallollista pelaamista ja kruununa hyvällä pelisilmällä heitetty roikku voittomaaliin.

* Juho Laitinen: Kova työmäärä joukkueen eteen ja pehmeä Raipe-lätty 1-0-osumaan.

0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 201:00Savukoski OskariLaitinen Juho
2 - 202:00Haapala AleksiPalomäki Eppu
3 - 203:00Palomäki EppuNevalainen Juha
00:00Nurmela Konsta2 min
00:00Vastustaja2 min