Tiikerit playoffeihin!

14.02.2016

Tuplaviikonlopun tähtäin oli asetettu neljään pisteeseen, jolla Tiikerit varmistaisivat paikkansa playoffeissa. Tiikereiden -00 pojat tekivät tunnollisesti oman hommansa ja näin ansaitsivat omalla tekemisellään paikkansa pleijareissa.

Lauantain vähän nihkeämmän vieraspelin jälkeen kotipeliin asettui todella kova vireinen GrIFK. Vierailijat olivat viimeksi hävinneet marraskuussa ja olivat tasapisteissä kotijoukkueen kanssa. Sarjan sijoilla 3. ja 4. olevat joukkueet tarjoilivatkin hyvän ja vauhdikkaan ottelun, josta lopulta muodostui niin sanottu yhden maalin peli. Tiikerit vei avauserää ja loi jatkuvasti hyviä paikkoja. Ensimmäinen 10 minuuttia pelattiin jälleen todella hyvää omaa peliä ja vierailijat käyttivätkin aikalisänsä jo ajassa 9.55. Ensimmäiselle erätauolle mentiinkin ansaitusti 2-0 kotijohdossa.

Toiset erät on jostain syystä olleet Tiikereille hankalia ja niin nytkin. Grani pääsi erätauon jälkeen peliin mukaan, eikä Tiikereiden peliä helpottanut käsittömästi muuttunut tuomarointi. Grani vei toisen erän 1-2 ottelun puolessa välissä kahdella pika maalilla.

Kolmanteen erään saatiin huono alku kun vierailijat pääsivät tasoittamaan ottelun 3-3:een ajassa 45.59 ylivoimalla. Tiikerit ottivat kuitenkin pallohallinnan jälleen itselleen ja viimeiset 10 minuuttia saatiin jälleen oma peli rullamaan. Voittomaalin teki tyhjiin maalinedustalta Leevi Honkanen kun peliä oli pelattu 53.31. Kun vielä Jori Lappalainen siirsi illan toisellaan kotijoukkueen 5-3 johtoon ajassa 56.15 niin Tiikereiden pleijaripaikka oli sinetöity.

Sniper Lappalaiselle kaksi maalia otteluun, kahtena perättäisenä päivänä. Otelussa nähtiin myös kahden hyvän maalivahdin kohtaaminen. Vierailijoiden Nemo Sipilä ehti pallon eteen 26 kertaa ja virkaveli Otto Rissanen 19. Molemmat maalivahdit olivat tänään hyviä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensiviikon treenejä. Nyt keskitytään vain siihen mistä joukkulajeissa kaikki lähtee. Laadukkaaseen jokapäiväiseen työhön harjoituksissa.

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!