Tiikerit Nappasi Ensimmäisen Kiinnityksen!

25.03.2016

Tiikerit pitivät kotiedustaan kiinni kun vastaan asettui runkosarjassa kaksi kertaa Tiikereitä pölyttänyt Nokian KRP. Ottelun ensimmäinen erä oli tarkkaa ja varovaista peliä molemmilta joukkueilta. Ensimmäisen ja ehkä vapauttavan maalin teki Tiikereiden Victor Nyberg Elias Jradin syötöstä kun peliä oli pelattu viisi minuuttia. Tiikerit karkasivat jo 3-0 johtoon Nybergin puhtaalla knallilla. Sen jälkeen alkoi kiire lisämaalien tekoon ja palloa alettiin toimittaa sokkona sinne sun tänne, yleisimmin vastustajalle joka iski vastaan ja kavensi hienoilla yksilösuorituksilla tilanteeksi 3-2 ajassa 18.28.

Toiseen erään painotettiin huolellisuutta ja erä alkoi lupaavasti kun Jerry Tainio teki 4-2 maalin kun erää oli pelattu kolmisen minuuuttia. Reilut kolme minuuttia lisää ja jälleen KRP tekee maalin kun pallo luovutettiin harhasyötöllä vastustajalle. Mutta erän tapahtumien mukaisesti kolmisen minuuttia eteenpäin, niin taululle nopeasti 5-3 ja 6-3. Samaan hetkeen vierailijat käyttivät aikalisänsä mutta kiri jäi lähtötelineisiinsä. Tasaisesti lähes koko pelaajistolla pelannut Tiikerit rullasivat loppuun jalkoja säästellen ja tehden vielä 7-3 ja 8-3 maalit kolmannessa erässä.

Näin alkoi playoff-pelit kotivoitolla, sunnuntaina siirretään ensin kellot, sitten kohti Tamperetta toiseen osaan. Varmaa on kuitenkin että peliä pitää pystyä vielä parantamaan. Tänään koko joukkue oli hyvä ja se kai on tärkeintä, kun kyse on joukkuelajista. Nyt lepoa ja sunnuntaina jätetään kaikki askiin

17.04.2023Pelaajahaku kauden 2023-2024 joukkueisiin käynnissä!
03.02.2022Tiikerit nousi Suomen kärkikymppiin lisenssipelaajien määrissä!