E2005 Dragons - Pirkkalan Pirkat (5 - 1)

Aika: 26.4.2015 9.00
Paikka: Tampere Kaukajärven Vapaa-aikatalo
Sarja: TFT 2015 Haastaja

Valkenee se aamu Tampereellakin. Nyt se on omin silmin todistettu. Pojat heräsivät toiseen turnausaamuun klo 07.00 ja siirtyivät 07.30 aamupalalle. Huoneet luovutettiin heti kahdeksan jälkeen ja autojen nokat käännettiin kohti Kaukajärven hornankattilaa. Tiikeri-lauman WhatsApp-viestittelyissä kävi selväksi, että Tiikeri-pojille kelpaisi tulevissa peleissä vain voitto. Vastaan aamun avauspelissä asettui Pirkkalan Pirkat.

Tiikerit ehtivät ottaa kentällä lämpöä jo hyvän aikaa ennen kuin vastustaja saapui kentälle viitisen minuuttia ennen peliä. Se on toki ymmärrettävää, että Tiikerien kanssa samaan askiin joutumista haluaa mielellään viivyttää mahdollisimman pitkään.

Peli alkoi Tiikereiden painostuksella, mutta pallo ei löytänyt tietään maalin perukoille.  Vastustaja puolestaan rokotti heti ensimmäisestä hyökkäyksestään maalin. Tiikerit ei hämmentynyt yllättävästä käänteestä, vaan myllytti peliä jatkuvalla pyörityksellä vastustajan päässä. Lopulta työ palkittiin, ja Tiikerit sai värkättyä ansaitun tasoituksen 1-1. Peli jatkui koko loppuerän Tiikereiden painostuksella, mutta lisämaaleja ei nähty.

Toinen erä alkoi jälleen reippaalla Tiikereiden painostuksella ja nyt myös alkoi naapurin rysässä olla tungosta. Kolmessa minuutissa Tiikerit latasi kuulan kahdesti vastustajan veskarin selän taakse ja siirtyi 3-1 johtoon. Koko erän kestänyt Tiikereiden raju painostus ja karvaus tuotti tulosta, ja peli oli  Tiikereille 5-1,  kun toista erää oli jäljellä viisi minuuttia. Tiikerit piti Pirkkalan poikia jyrän alla ottelun loppuun asti, mutta vastustajan puolustus ja maalivahti kestivät kuin kestivätkin ottelun lopun ilman takaiskuja. Loppulukemiksi  taululle jäivät siis 5-1 Tiikereiden hyväksi. Tästä on mukava jatkaa taistelua päivän toisessa pelissä, jossa vastaan asettuu joko YPA tai Blackbirds. Tuon pelin panoksena on turnauksen viides sija.