Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valmennus

MJT_logo_yhteistyoseura_BLUE_2.pngValmennuksen tukihenkilöinä Tiikereissä toimivat valmennuspäällikkö A-C1 jun. Janne Juote ja C1 ja nuoremmat junioripäällikkö Joona Huuhtanen. Maalivahtivalmennuksesta vastaa seuran kaksi maalivahtivalmentajaa joista toinen kouluttaa maalivahteja ja toinen valmentajia. 

Tiikerit on valittu MAAJOUKKUETIEyhteistyöseuraksi vuosille 2021-2023. Salibandyliiton uuteen pelaajapolkujärjestelmään on valittu ne seurat, joilla on hakufaktojen pohjalta parhaat mahdollisuudet kestävään ja pitkäjänteiseen seuran kehittämiseen. Maajoukkuetie tiedote luettavissa tästä.

Vantaan yläluokilla käynnistyi syksyllä 2016 Urhea toiminta. Toiminnan tavoitteena on tukea innokkaasti ja tavoitteellisesti urheilua harrastavan nuoren koulunkäynnin ja urheilun yhdistämistä sekä kehittää harjoittelun monipuolisuutta, laatua ja määrää. Tulevana lukuvuonna 2021-2022 mukana ovat kaikki  iläluokat 7-9. lk. Toiminnan mahdollistavat koulut ja urheiluseurat. Koordinoinnista vastaa Pääkaupungin urheiluakatemia. Tiikerit vastaa Tikkurilan Urheilutalolla tapahtuvan salibandytoiminnan valmennukesta.

Valmennuksen tukihenkilöt:

Valmennuspäällikkö A-C1 jun.

Janne Juote, janne.juote@tikkurilantiikerit.fi, puh. 040 512 2077

Junioripäällikkö C2 ja nuoremmat jun.

Joona Huuhtanen, joona.huuhtanen@tikkurilantiikerit.fi, puh. 040 575 8898

Maalivahtivalmennus:

Mikko Sjöholm pitää koulutuksia Tiikeripelaajille. Maalivahdit on jaettu seitsemään 2-4 maalivahdin ryhmään. Kukin ryhmä harjoittelee sovittujen aikataulujen mukaan sännöllisesti Tiger Sport Areenalla.

Paolo Keinänen vastaa Tiikerivalmentajien mv-valmennuksesta. 

urhea_logo_tekstein-1030x585.jpg