Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

A2 nuoret (2000-2002) 

B_kilpa_19-20.jpg

Kaudelle 2020-2021 haetaan A ja B -ikäisiä pelaajia ja maalivahteja. Kaudelle perustetaan A kilpa ja B kilpa joukkue, jotka harjoittelevat 3 kertaa viikossa Tiger Sport Areenalla ja Tikkurilan Urheilutalolla. Kerran viikossa pidetään myös fysiikkavalmennus, osaavan fysiikkavalmentajan vetämänä. Meillä on myös hyvät kokeneet valmentajat, jotka vastaavat harjotuksissa laadukkaasta tekemisetä.

Laita rohkesti viestiä tai soita:

Jaana Kiiskinen 040 5239740 tai jaana.kiiskinen@saunalahti.fi

Try outit oli tarkoitus pitää maaliskuu - huhtikuussa, mutta korona-viruksen takia täytyy harkita niiden pitämisajankohta uudelleen. Silti kannattaa olla yhteydessä ja ilmoittaa kiinnostuksensa joukkuetta kohtaan. Vastaamme kaikille kysyjille ja pidämme ajantasalla tilanteesta.


Uutiset

Tiikerit A- ja B-kilpajoukkueiden avoimet harjoituspäivät! (26.04.2019)
Tiikerit A-ja B- kilpajoukkueiden avoimet harjoitukset käynnistyvät. Joukkueen valmentajina jatkavat Marko Leiqvist ja Pasi Timonen. Markolla on yli 10-vuoden kokemus..

Tiikerit A- ja B --kilpajoukkueiden avoimet harjoituspäivät! (13.04.2018)
Tiikerit A- ja B-kilpajoukkueiden avoimet harjoitukset käynnistyvät ja jatkuvat toukokuun looppuun asti! Vastuuvalmentajaksi tulee pitkän linjan salibandymies Marko..