PSS Musta - F2003 Tykit (2 - 12)

Aika: 10.2.2013
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat, E2

Päivän toisessa ottelussa nähtiin varsinainen väsytystaistelu. Ensimmäisessä erässä Tykit näyttivät jo menevän menojaan niin ylivoimaista oli sen esitys. Toisin kuitenkin kävi ja PSS teki Tykkien kahdesta pienestä virheestä kaksi maalia ja näin ensimmäinen erä päättyikin 2-2 tulokseen. Erätauolla kävimme läpi nämä pari maalia ja päätimme lisätä myös liikettä. Tämä alkoi tuottamaan tulosta mutta varsinaista läpimurtoa ei myöskään toinen erä tuonut. Kolmannessa erässä alkoi toden teolla näkymään joukkueiden tasoero tänään. Tykit laukoivat seitsemän maalia viimeisessä erässä ja PSS oli täysin sillassa.

Tässä ottelussa vastustaja sai myös rangaistuslaukauksen, jonka maalivahtimme nappasi kiinni eleettömästi. Päivän aikana tuomittiin Tykeille kaksi jäähyä ja pääsimme pelaamaan myös kaksi kertaa ylivoimalla. Näistä molemmista teimme myös nopeasti maalin. Alivoimatkin pelattiin vakuuttavasti eikä vastusta juurikaan päässyt edes laukomaan.

Päivä oli todellista Tykkijuhlaa. Tästä on hyvä lähteä kuukauden sarjatauolle. Hyvä Tykit!!

0 - 100:00Björkbacka ToniEi syöttäjää
0 - 200:00Känkänen AleksiMäkinen Nico
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 300:00Lindgren AleksiBjörkbacka Toni
2 - 400:00Lindgren AleksiBjörkbacka Toni
2 - 500:00Lindgren AleksiJärnfors Valtteri
2 - 600:00Bau SamuOrava Miko