Oilers Red Scorpions - F2003 Tykit (5 - 2)

Aika: 6.3.2013
Paikka: Esport Arena
Sarja: Harjoitusottelu

Harjoituspeli Oilersin kilparyhmää vastaan oli mukava mahdollisuus Tykeille viimeistellä kuntoaan tulevan viikonlopun E2 sarjapelejä varten. Pelin ensimmäinen erä oli mukavaa ja vauhdikasta peliä Oilersin hallitessa peliä. Vaikka molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja ja varsinkin Oilersilla muutama tolppalaukaus, niin ensimmäinen erä päättyi 0-0 lukemiin. Toisessa erässä Tykeillä ote hiukan lipsui ja vastustaja pääsi luvattoman helposti keskeltä läpi ja hankki nopeasti 4-0 johdon. Kuten monta kertaa aiemminkin, Tykit eivät tästä masentuneet vaan kolmanteen erään tuli kovaa karvaava joukkue. Tämä alkoi tuottaa tulosta ja vastustajan saadessa jäähyn, pääsi Tykit kaventamaan pelin 4-1. Aika pian tuon maalin jälkeen Tykit tekivät 4-2 maalin. Pelissä oli todellista taistelun tuntua mutta vaikka Tykit kuinka painoivat peliä väkisin Oilersin maalille, jäivät lisämaalit Tykeillä haaveeksi. Ottelun viimeisen maalin teki Oilers tyhjiin.

Ottelusta kuitenkin näki, että hyvänä päivänä Tykit taistelevat vuotta vanhempien kärkijoukkueiden kanssa tasapäisesti.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 1 (yliv.)00:00Lindgren AleksiHakonen Toni
4 - 200:00Björkbacka ToniThurman Anton
5 - 2 (tm)00:00VastustajaEi syöttäjää
Haverinen Mika: 0 torjuntaa