F2003 Tykit - AC-Haki (8 - 8)

Aika: 17.3.2013
Paikka: Esport Arena
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat, E2

Päivän toinen ottelu oli todellinen osoitus "momentum" pelistä. Pelin ensimmäisen kahden erän aikana Tykit epäonnistuivat lähes joka osa-alueella. Meillä oli monta loistavaa paikkaa ja jopa maalin edestä epäonnistuttiin vaikka maali oli lähes tyhjä. Samaan aikaan AC-Haki pelasi todella hyökkäävää ja viihdyttävää salibandyä. Ei ollutkaan yllätys, että Tykit olivat todella pahasti alakynnessä. AC-Haki johti peliä toisessa erässä jo 7-1 sekä 8-2!!

Taas kerran Tykit pelasivat toisen erän lähes kaoottisesti ja päästivät kuusi maalia selkänsä taakse. On mahdotonta sanoa mikä juuri toisessa erässä on meille niin vaikeaa.

Kolmannessa erässä alkoi kuitenkin tapahtua. Muutimme pelityyliämme totaalisesti ja tämä alkoi tuottamaan tulosta. Saimme vastustajan täydelliseen siltaan, eikä edes aikalisä tuonut helpotusta heidän tuskaansa. Laukaus toisensa jälkeen saimme vain todeta, että sinne upposi. Aivan kuten vastusjalla kahdessa ensimmäisessä erässä. Tässä pelissä Tykit viimeistelivät maalinsa kohtuullisen kaukaa ja onkin mukava huomata laukaisutreenien tuottaneet tulosta. Tämä luo hyvät mahdollisuudet luoda erilaisia pelitaktiikoita vastustajan pelityylin mukaan.

Peli oli Tykkien kannalta erittäin tärkeä lopullisten sarjasijoitusten kannalta. Voitto tästä pelistä olisi merkinnyt varmaa kolmatta sijaa. Tällä tasapelillä käytännössä Tykeille riittää, että Haki menettää edes yhden pisteen jäljellä olevista kahdesta pelistä tai Tykit saavat yhden pisteen.

0 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
0 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 300:00Miettinen ArttuHakonen Toni
1 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 600:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 700:00VastustajaEi syöttäjää