Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tolkis Bollklub - F2003 Tykit (0 - 4)

Aika: 13.4.2013
Paikka: Kokon Halli
Sarja: Borealis Cup


Borealis Cup turnauksen raportti:

Päivän alusta alkaen Tykeillä oli selviä vaikeuksia motivoida itsensä joukkuepelin vaatimaan yhteishenkeen. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä ottelussa ei ollut tietoakaan joukkuepelistä vaan jokainen pelaaja vuorollaan yritti runnoa väkisin palloa maaliin. Välillä oli vaikea vierestä katsoa kun pelikenttä oli täynnä vapaita pelaajia ja syöttöjä ei vaan jaettu. Silloin tällöin toki muisteltiin myös syötellä.

Päivän kolmas ottelu SB-97 joukkuetta vastaan näytti jo paljon paremmalta ja palloa jaettiin todella mallikkaasti. Tästä osoituksena jokaiseen Tykkien 12 maaliin löytyi syöttäjä.

Tässä pelissä huomattiin Porvoolaisten tehneen "erillisjärjestelyjä" Tykkejä vastaan. Jostain syystä Tykkien peli keskeytettiin 12-0 tilanteessa vaikka turnauksessa otteluiden lopputuloksiin vaikutti maaliero. SSBL: säännöt sanovat, että ottelu keskeytetään 12 maalin eroon vain jos ottelun alusta on kulunut 30 minuuttia. Tykit latoivat tuon 12 maalia 20 minuuttiin. Eli peliä ei sääntöjen mukaan voi lopettaa tuossa vaiheessa. Turnauksen säännöissäkään tästä lopettamisesta ei sanottu sanaakaan. Kun tämäkään ei riittänyt järjestäjille niin he päättivät vielä mitätöidä kaikkien jatkoon pääsemättömien joukkueiden pelien tulokset maalivertailuja tehtäessä. Näin loppujen lopuksi saatiin SB Espoo parhaaksi lohkovoittajaksi ja helpompaan välierään. Tästäkään ei löydy mitään kirjallista sääntömerkintään turnauksen järjestäjältä. Jos tämän olisi tienyt etukäteen niin Tykkien ei olisi edes tarvinnut pelata viimeistä alkusarjan peliä vaan Tykeille toiseksi paras lohkoykkösen titteli oli jo varmistunut edellisessä pelissä. Nyt väsytimme itsemme turhaan ja todennäköisesti tämä vaikutti seuraavaan peliin.

Kun kyseenalaistimme tämän turnausjärjestäjälle niin kukaan paikalla olijoista ei vastannut mitään vaan siirsivät koko ajan vastuun toiselle henkilölle. Valitettavasti tällainen toiminta on ala-arvoista eikä ole missään tapauksessa hyväksyttävää.

Välierässä vastaamme saimme SSV Voiman joukkueen, jonka tiesimme olevan vahva. Tällä kertaa SSV voitti ottelun paremman taktiikan turvin 2-0. Valitettavasti tässä pelissä kuten päivän toisessakin teimme oman maalin. Tulevaisuudessa saamme varmasti revanssin heitä vastaan. Kiitos SSV:lle päivän parhaasta ja ainoasta tiukasta pelistä.

Pronssiottelu tiedettiin etukäteen olevan selvästi helpompi kuin välierä SSV:tä vastaan. Tässä pelissä ei voittajasta ollut epäselvyyttä ensimmäisen minuutin jälkeen vaan Tykit voittivat pelin puhtaasti 8-0.

Tykkien saldo turnauksesta oli 30 tehtyä maalia ja kolme päästettyä, joista kaksi tehtiin itse omaan maaliin. Todella upea suoritus. Nautitaan tästä menestyksestä ja valmistaudutaan seuraavaan turnaukseen.

HYVÄ TYKIT!!!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Lindgren AleksiHakonen Toni
0 - 200:00Orava MikoTikka Onni
0 - 300:00Lindgren AleksiHakonen Toni
0 - 400:00Mäkinen NicoBjörkbacka Toni
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Haverinen Mika: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
5Tikka Onni
Kenttäpelaaja
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
13Björkbacka Toni
Kenttäpelaaja
15Ruskomaa-Vermasvuo Ben
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
28Haliseva Daniel
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja