Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SB Pro (Punaiset) - F2003 Tykit (1 - 3)

Aika: 24.5.2013
Paikka:
Sarja: HJC turnaus


Tässä koko HJC turnauksen raportti:

Tykit aloittivat turnauksen kelpo suorituksella SB Pro joukkuetta vastaan. Tykkien ensimmäiset pelit ovat olleet monesti todella haastavia eikä nytkään mitään maalijuhlia pidetty. Tässä turnauksessa Tykeillä oli täysin eri ilme kuin parissa edellisessä turnauksessa ja tämä näkyi tasaisena suorituksena koko ryhmällä. Palasimme taktiikan osalta samaan agressiiviseen karvaukseen perustuvaan peliin kuin aiemminkin ja tämä näkyi heti poikien otteissa.

Turnauksessa Tykit joutuivat muutaman kerran venymään parhaimpaansa ja silti tällä kertaa SSV oli molemmissa kohtaamisissa maalin verran parempia. Turnaukseen mahtui tiukka peli Hatsinaa vastaan sekä rankkarivoitto Inkkareista. Tälläkään kertaa Tykit eivät päästäneet rankkareissa maaliakaan, joten voitto oli täysin ansaittu. Myös itse pelissä Tykit olivat selvästi parempia, mutta maalin teko ei Inkkareita vastaan ole helppoa, se nähtiin jo Särkänniemessä.

Tässä turnauksessa SSV:llä oli hienoinen etu puolellaan sillä pelasimme 4 vs 4 peliä, jota SSV on pelannut koko kauden. Tykkien Punaiset taas ovat pelanneet ainoastaan 5 vs 5 peliä. Tykkien otteissa oli havaittavissa pientä epävarmuutta sentterin puuttumisen vuoksi. Kuitenkin kaikki kunnia SSV: lle. He pelasivat kelpo turnauksen ja olikin mukava tarjota heille kunnon vastus tässä upeassa turnauksessa. Ensi kaudella saamme varmasti kunnon revanssin heitä vastaan.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Hakonen ToniJärnfors Valtteri
0 - 200:00Björkbacka ToniHakonen Toni
0 - 300:00Miettinen ArttuThurman Anton
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Haverinen Mika: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
9Haverinen Mika
Kenttäpelaaja
10Mönkkönen Mika
Kenttäpelaaja
11Orava Miko
Kenttäpelaaja
12Mäkinen Nico
Kenttäpelaaja
13Björkbacka Toni
Kenttäpelaaja
19Lindgren Aleksi
Kenttäpelaaja
22Miettinen Arttu
Kenttäpelaaja
29Järnfors Valtteri
Kenttäpelaaja
41Thurman Anton
Kenttäpelaaja
50Känkänen Aleksi
Kenttäpelaaja
99Hakonen Toni
Kenttäpelaaja