LoSB - E2003 Tykit (3 - 3)

Aika: 7.9.2013
Paikka: Esport Center
Sarja: Puffet Cup

Päivän toisessa ottelussa kohtasimme Lohjan joukkueen. Edellisenä vuonna hävisimme heille sarjassa 5-4 ja tämä oli hyvin muistissa. Ottelun alku oli Tykeillä todella vaikea ja vastustaja pääsi helposti 2-0 johtoon. Tykeillä oli todellisia vaikeuksia pelin käynnistämisessä sen verran kovaa Lohjalaiset päälle tulivat. Erätauolle mentiin vastustajan 3-1 johdossa. Toisella puoliajalla teimme taktiikkaan pienen muutoksen ja päätimme aloittaa kovan takaa-ajon. Toinen puoliaika olikin Tykeiltä täysin erinäköistä peliä ja oikeastaan tuomarin huono päivä esti tällä kertaa Tykkien voiton. Tykkien takaa-ajo palkittiin lopulta tasoitusmaalilla ja näin jännitys välieräpaikasta jatkui. Pelissä parasta oli se, että selvästä sillasta pystyttiin nousemaan kunnon taisteluun. Tällaisia pelejä on mukava seurata.

Tasatulos oli hyvä molemmille joukkueille ja tästä on hyvä jatkaa.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 100:00Hakonen ToniTikka Onni
3 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 200:00Haliseva DanielKärnä Lauri
3 - 300:00Hakonen ToniMäkinen Nico
Ruskomaa-Vermasvuo Ben: 0 torjuntaa