E2003 Tykit - Oilers White (11 - 3)

Aika: 6.10.2013
Paikka:
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat E2 Kilpasarja

Päivän toinen ottelu alkoi tunnustellen ja vaikka Tykit saivat muutaman hyvän tilanteen luotua vastustajan maalille, ensimmäinen viisi minuuttia meni 0-0 tilanteessa. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Tykkien vyörytys vastustajan maalille tuottamaan tulosta. Tykit tekivät alle neljään minuuttiin kolme maalia ja loppujen lopuksi ensimmäinen erä loppui Tykkien 4-0 johdossa. Toinen erä oli samanlainen kuin ensimmäinenkin ja ensimmäiseen viiteen minuuttiin onnistui maalinteossa ainoastaan Oilers upealla kaukolaukauksella. Tästä Tykit saivat kuitenkin lisää virtaa ja loppujen lopuksi toinen erä meni Tykeille 6-1. Viimeiseen erään laitoimme laiturit puolustajiksi ja puolustajat hyökkääjiksi. Tällä kertaa peli tasoittuikin kummasti ja viimeinen erä kirjattiin Oilersin 2-1 voittoon. Loppunumero Tykeille kuitenkin 11-3. Päivän saldoksi tuli neljä sarjapistettä. HYVÄ TYKIT!!
1 - 000:00Hakonen ToniLindgren Aleksi
2 - 0 (yliv.)00:00Tuntematon pelaajaMönkkönen Mika
3 - 000:00Hakonen ToniJärnfors Valtteri
4 - 000:00Hakonen ToniJärnfors Valtteri
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 100:00Hakonen ToniJärnfors Valtteri
6 - 100:00Tuntematon pelaajaPaukkonen Lauri
7 - 100:00Paukkonen Lauri Miettinen Arttu