Oilers White - E2003 Tykit (2 - 14)

Aika: 30.11.2013
Paikka: Myllypuro Arena Center
Sarja: Etelä-Suomi, Pojat E2 Kilpasarja

Alkusarjan toiseksi viimeisenä turnauspäivänä Tykkeijä vastaan asettui Oilers White. Edellisellä kerralla Tykit voittivat ottelun ja tavoite oli ilman muuta voittaa tälläkin kertaa. Vuosien varrella olemme päässeet joukkuetta vastaan monesti pelaamaan ja heidän pelitapa on hyvin tiedossamme. Tällä kertaa ensimmäisessä erässä peli oli erittäin tasaista ja numerot taululla olivatkin 1-1. Toisessa erässä jatkoimme samaa taktiikkaa käyttäen ja uskoimme pelin kääntyvän meille ennemmin tai myöhemmin. Näin tapahtuikin. Toinen erä Olikin Tykkien erä 9-1 maalierolla! Tämä peli kuten niin monesti aiemminkin kulminoitui viimeistelyyn. Tykeillä on tällä hetkellä erittäin hyvin ja tarkasti laukovia pelaajia. Tämä tekee vastustajan pelaamisen haastavaksi, sillä maalilaukauksia tehdään niin läheltä, kuin kaukaakin. Tällä kertaa Tykeille 14-2 voitto. Oilers tulee olemaan jatkossakin varmasti Tykeillä vastassa ja uskon heidän valmennuksen kehittävän uusia juonia päämme menoksi. :-)
0 - 100:00Orava MikoEi syöttäjää
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 200:00Hakonen ToniBjörkbacka Toni
1 - 300:00Björkbacka ToniLindgren Aleksi
1 - 400:00Mäkinen NicoEi syöttäjää
1 - 500:00Hakonen ToniLindgren Aleksi
1 - 600:00Orava MikoMäkinen Nico
1 - 700:00Hakonen ToniBjörkbacka Toni